Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velký a přehledný výběr zboží, Rychlé dodání. 2024-08-19
Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Niche produkty Dostupnost obchodu 2024-08-3
Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Vše naprosto v pořádku.Není co řešit. 2024-07-18
Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Zkušenost mám zatím jedinou a ta byla 100%. Dnešní objednávku jsem zatím neobdržel, ale dostal jsem zprávu, že zboží není skladem a bude doručeno do 1 týdne. Tak teda uvidím. 2024-06-29
Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Super vstricna komunikace pri telefonnim hovoru. Na dotaz o doruceni presne urcite sdeleni. Jeste tyz den zabaleno a odeslano. Pani velmi mila a vstricna. Doruceno o den pozdeji z kapacitnich duvodu dpd, to ale nebyla vubec vina obchodu. 2024-06-18
Korg KingKORG NEO
  • Korg KingKORG NEO
  • Korg KingKORG NEO
  • Korg KingKORG NEO
  • Korg KingKORG NEO
  • Korg KingKORG NEO
  • Korg KingKORG NEO

Korg KingKORG NEO

KRKINGKORGNEO
Korg
Hodnocení 

Virtuální analogový syntezátor, 37 kláves standardní velikosti s dynamikou, zvukový generátor XMT, oscilátory, filtry, modulace, vokodér, arpeggiator, sluchátkový výstup, vstup pro sustain pedál a footswitch, XLR vstup pro mikrofon, stereo 6,3 mm výstup, MIDI In/Out, USB B, včetně vokodérového mikrofonu, včetně software.

23 090 Kč
S DPH
Počet
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

Dostupná doprava
  • Česká Pošta Zdarma
  • Přeprava od České pošty (do 30 Kg)

  • Osobní odběr Zdarma
  • Osobní odběr na prodejně v Olomouci

  • DPD Zdarma
  • Balíková přeprava od DPD

  • DPD PARCELSHOP - VÝDEJNÍ MÍSTA V ČR Zdarma
  • Balíková přeprava od DPD s výdejními místy

Popis

KORG KingKORG NEO

KingKORG NEO je virtuální analogový syntezátor, který patří do své vlastní ligy. Tento kompaktní univerzální nástroj, navržený pro dnešní muzikanty, kombinuje uživatelské rozhraní klasického analogového syntezátoru s intuitivními možnostmi úprav, a nabízí překvapivou hloubku a flexibilitu.

Díky výkonnému zvukovému generátoru XMT, 37 klávesám plné velikosti, dynamickému vokodéru a množství uživatelsky přátelských funkcí je KingKORG NEO víc než jen syntezátor; je to komplexní nástroj pro umělce, kteří se chtějí vydat novými zvukovými cestami a posunout hranice hudební kreativity.

KingKORG NEO je vybavený virtuálním analogovým XMT zvukovým generátorem. XMT je zkratka pro "eXpanded Modelling Technology" a byl vyvinut k dosažení široké škály zvuků při jednoduchém použití.

Pryč jsou časy zdlouhavého upravování oscilátorů k vytvoření nových zvuků. KingKORG NEO tento proces zjednodušuje díky předem připraveným algoritmům. Tyto pečlivě vytvořené kombinace různých typů oscilátorů a hodnot vám umožní v průběhu chvilky vytvořit zvuky připravené na pódium, které mají něco do sebe.

KingKORG NEO nabízí rozsáhlý výběr algoritmů oscilátorů, které pokrývají co nejširší škálu různých zvuků. Od klasických pilových a čtvercových průběhů až po různé typy šumu typické pro analogové syntezátory a komplexní DWGS a PCM průběhy - tento syntezátor je dokonale připraven na všechny myslitelné aplikace.

Srdcem KingKORGu NEO je jeho pečlivě navržená sekce filtrů, která je jednou z nejdůležitějších vlastností, co se týče charakteru zvuku syntezátoru. KingKORG NEO byl vybaven všestrannou škálou různých typů filtrů, z nichž každý může mít vliv na vaše zvukové kreace - jedna z velkých výhod analogových modelingových syntezátorů.

Sestava filtrů KingKORGu NEO je skutečnou truhlicí pokladů pro zvukové designéry. Nabízí širokou škálu základních typů filtrů, což výrazně usnadňuje precizní tvarování nových zvuků. To však není všechno. KingKORG NEO obsahuje i několik modelů filtrů ovlivněných klasickými monofonními analogovými syntezátory ze 70. let, které jsou ideální pro mohutná sóla a hluboké basy. Jakoby to nestačilo, zvuková esence důležitých polyfonních syntezátorů 80. let byla zachycena i ve vlastních typech filtrů. V této kolekci samozřejmě nesmí chybět ani legendární filtry KORG MS-20.

Jednou z nejpůsobivějších vlastností těchto filtrů je jejich schopnost samooscilace při úplném vytočení rezonance – důležitý trik pro zvukový design klasických analogových syntezátorů. Tato vlastnost otevírá úplně nové zvukové možnosti, od éterických textur až po silné zvuky s výraznou rezonancí.

KingKORG NEO má na ovládacím panelu symetrický XLR vstup a dodává se s odolným mikrofonem vysoké kvality. Tato sestava doslova vyzývá, abyste se ponořili do zvukových světů, které vokodér otevírá.

Vokodér KingKORGu NEO je vybaven 16-pásmovým filtrem, jaký najdete ve specializovaných vokodérových zařízeních. Tyto výkonná funkce umožňuje vytvářet klasické vokodérové zvuky, ale to je vlastně jen začátek. Posouváním frekvence filtru pomocí funkce Formant Shift, a jemným nastavením hlasitosti a panoramy každého jednotlivého pásma lze vytvořit svět nových a jedinečných zvuků. Ať už hledáte klasický vintage šarm nebo nejmodernější zvuky, tento vokodér se bez problémů přizpůsobí jakémukoliv hudebnímu stylu.

To však není všechno, protože KingKORG NEO se jednoznačně zaměřuje na flexibilitu. B-timber se dá šikovně použít jako modulátor, tedy jako alternativa mikrofonního vstupu. Tímto způsobem lze vokodérový efekt bez problémů smíchat se zvukem syntezátoru, což otevírá úplně nové zvukové možnosti.

Kromě toho lze vstup mikrofonu individuálně vybrat jako zdroj zvuku pro každý ze tří oscilátorů zvukové skupiny A nebo B. Tato jedinečná funkce umožňuje míchat hlas a nástroj, takže můžete vytvářet obzvlášť kreativní a inovativní zvuky.

Tovární zvuky KingKORGu NEO obsahují výběr 200 presetových programů připravených na pódium pro moderní hudebníky. Všechny tyto presety jsou zařazené do osmi kategorií, jako například SYNTH, LEAD a BASS, proto je lze za každé situace rychle a intuitivně najít.

KingKORG NEO je vybavený všestranným krokovým arpegiátorem, nástrojem, který oživuje vaše zvukové kreace automatickým generováním arpegií z hraných akordů. Posuňte se o krok dál a vyberte si jeden ze šesti různých typů arpegia, abyste si ještě více přizpůsobili svůj zvuk. Můžete také nastavit délku, interval a stav zapnutí/vypnutí každého jednotlivého kroku, což nabízí širokou škálu rytmických možností.

Ovládací panel KingKORGu NEO byl navržen tak, aby kombinoval pocit z klasického analogového syntezátoru s nejlepšími současnými technologiemi. Jeho rozložení je sofistikovaně rozložené do jednotlivých bloků, díky čemuž se při editaci zvuků snadno zorientujete.

Sekce oscilátorů má vlastní displej, který zobrazuje název aktuálně zvoleného algoritmu. Jednoduchým otáčením příslušného knobu můžete procházet jednotlivými možnostmi, přečíst jejich názvy na displeji, nebo rychle měnit různé kategorie, například "Analogue" nebo "DWGS". Knob "Control" je automaticky přiřazen nejdůležitějším parametrům různých oscilátorů, což umožňuje jejich bezproblémovou úpravu v reálném čase.

V rámci intuitivního ovládání obsahuje ovládací panel KingKORGu NEO i tři samostatné ovládací prvky pro každý ze tří hlavních efektových bloků. Díky tomu je možné snadno porovnávat různé typy a nastavení efektů, a jejich vliv na celkový zvuk. Na svítícím OLED displeji jsou všechny důležité informace vždy dobře čitelné, a to i v těch nejsložitějších světelných podmínkách, například na pódiu nebo ve studiu.

KingKORG NEO se dodává s výběrem různého hudebního softwaru, včetně Ozone Elements od iZotope, který vám umožní masterovat vlastní skladby pomocí umělé inteligence, zkušebního předplatné softwaru na výuku hry na klavír Skoove, a softwarových nástrojů od KORGu a dalších výrobců.

Jinými slovy, v okamžiku, když držíte v rukou tento nástroj, máte k dispozici i všestranný výběr softwarových produktů, které vám pomohou posunout svou hudbu na vyšší úroveň.

Vlastnosti

  • Klaviatura: polovyvážená, 37 kláves s dynamikou
  • Velikost kláves: standardní
  • Zvukový generátor: XMT (eXpanded Modelling Technology)
  • Polyfonie: 24 hlasů
  • Timbre: 2 (Layer / Split)
  • Oscilátory: Struktura - 3 oscilátory (volitelné virtuálně analogové, šumové, DWGS, PCM a Mic In), Počet různých typů - 138 typů (32 virtuálně analogových a šumových, 40 DWGS, 65 PCM, 1 Mic In)
  • Filtr: Struktura - 1 filtr (typy LPF, HPF a BPF), Počet různých typů - 18 typů (7 LPF, 5 HPF, 6 BPF)
  • Modulace: Struktura - 2 envelope generátory, 2 LFO, Routing - 6 virtuálních patch propojení
  • Efekty: Sekce - 3 programové efekty (Pre FX, Mod FX, Rev/Delay) + 2-pásmový ekvalizér
  • PRE FX: 6 typů (Distortion, Decimator, Ring Mod, Gt. Amp, EP. Amp, Tone)
  • MOD FX: 6 typů (Flanger, Chorus, U-Vibe, Tremolo, Phaser, Rotary)
  • REV/DELAY: 6 typů (Reverb, Room, Plate, Tape Echo, Mod Delay, BPM Delay)
  • Vokodér: 16-pásmový vokodér, funkce Formant-Shift, funkce Formant-Hold
  • Arpegiátor: Až 8 kroků (počet kroků lze změnit), 6 typů (Up, Down, Alt1, Alt2, Random, Trigger)
  • Programy: Paměť na programy - 300 programů (200 presetových, přepisovatelných / 100 uživatelských), Kategorie - 8 kategorií
  • Displej: Hlavní displej - 16 x 2 znakový OLED displej, Oscilátor, filtr - každý 128 x 64 pixelový OLED displej
  • Mikrofonní vstup: symetrický XLR
  • Výstup: L/mono, R - Jack 6,3 mm
  • Sluchátkový výstup: stereo Jack 6,3 mm
  • Vstup pro sustain pedál (bez podpory halfpedallingu), vstup pro footswitch
  • MIDI IN/OUT
  • USB typ B
  • Napájení: externí napájecí adaptér (DC 12 V)
  • Rozměry: 565 x 338 x 92 mm
  • Hmotnost: 3,1 kg
  • Součástí balení: napájecí zdroj, vokodérový mikrofon + protivětrný kryt
Detaily produktu
KRKINGKORGNEO

Specifické reference

ean13
4959112236035
Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište svůj názor

Korg KingKORG NEO

Korg KingKORG NEO

Virtuální analogový syntezátor, 37 kláves standardní velikosti s dynamikou, zvukový generátor XMT, oscilátory, filtry, modulace, vokodér, arpeggiator, sluchátkový výstup, vstup pro sustain pedál a footswitch, XLR vstup pro mikrofon, stereo 6,3 mm výstup, MIDI In/Out, USB B, včetně vokodérového mikrofonu, včetně software.

Napište svůj názor
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: MODA004

Značka: Modal Electronics

Modal Electronics Argon8M

Komentář(e): 0
Syntezátor se 120 unikátními wavetable průběhy. Modal Argon8M je postaven na zbrusu novém wavetable enginu, inspirovaném úspěchem synthu Modal 002. Morfovatelné wavetable pokrývají stylově klasické analogové zvuky až po nejmodernější EDM styly.
15 190 Kč
Zobrazit
Není skladem - na objednávku
Skladem: 0 ks

Kód: KRVOLCADRUM

Značka: Korg

Korg Volca Drum digitální bicí syntezátor

Komentář(e): 0
Korg volca drum je založen na jednoduché impulsní vlnové formě, wave folder a overdrive přidávají vyšší harmonické a zkreslení, a pak efekt Waveguide rezonátoru vdechne zvuku život. DSP zvukové jádro se šesti partmi a generuje široký rozsah neočekávaně odlišných zvuků. A samozřejmě, můžete tyto zvuky hrát ze sekvenceru ve stylu volca.
3 390 Kč
Zobrazit
Na objednávku
Skladem: 0 ks

Kód: KRKROSS288MB

Značka: Korg

Korg KROSS2-88-MB

Komentář(e): 0
Hráčská mašinérie obsahující klávesy, bicí, sekvence a sampling. 88-klávesový model syntetizátoru typu vše-v-jednom KROSS2 je nyní dostupný s pogumovaným „super matným černým“ povrchem. Kromě velkého zvuku KROSS2 obsahuje rozšíření, které přidává zcela nové programy včetně krásné rezonantní akustického piana.
27 590 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KWAL121

Značka: Waldorf

Waldorf Blofeld Keyboard Bl.

Komentář(e): 0
Blofeld Keyboard Bl. Syntezátor s klav., černý
18 990 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KRMONOLOGSV

Značka: Korg

Korg Monologue Silver

Komentář(e): 0
Plně programovatelný monofonní analogový syntezátor s 25 klávesami a originálním zvukem. Zcela nové filtry, modulace, drive a LFO dokáží generovat neuvěřitelné basy nebo sólové zvuky. Podstatně rozšířeny byly také možnosti sekvenceru, který umožňuje intuitivnější a přesto komplexní editaci.
7 190 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KRRK100S2RD

Značka: Korg

Korg RK-100S2 RD

Komentář(e): 0
Keytar RK-100S byl od svého uvedení hitem pro jeho jedinečně ergonomický styling, výkonný zvukový engine, a výjimečný vzhled. Nyní se díky neustávajícímu poptávky vrací ve velkém stylu. Řemeslně dokonale zpracované dřevěné tělo, které zdědil od původního RK-100 je charakteristickým znakem modelu RK-100S, který je nyní k dispozici v povrchové úpravě, která...
15 590 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: SIKM072

Značka: IK Multimedia

IK Multimedia UNO Synth Pro

Komentář(e): 0
Syntezátor se 3 oscilátory parafonický, 37 klávesový, s dvojitými Multimode Filtry, arpeggiatorem, 64krokovým sequencerem a digitálními efekty. 
12 390 Kč
Zobrazit
Na objednávku
Skladem: 0 ks

Kód: KROPSIXSE

Značka: Korg

KORG Opsix SE

Komentář(e): 0
Digitální syntezátor, 61 kláves s Aftertouch, max. polyfonie 80 hlasů, Altered FM Sound Generator.
35 990 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KRNAUTILUS61

Značka: Korg

Korg NAUTILUS-61

Komentář(e): 0
Syntetizátor / workstation / keyboard.
43 290 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KWAL120

Značka: Waldorf

Waldorf Blofeld Keyboard

Komentář(e): 0
Blofeld Keyboard Syntezátor s klaviaturou
18 990 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: MODA009

Značka: Modal Electronics

Modal Electronics SKULPT synth SE

Komentář(e): 0
Skulpt synth SE je unikátní syntezátor od Modal Electronics (a nástupce Skuplt Synth). Disponuje 8 oscilátory s dvěma morfovatelnými průběhy, 4 hlasy a mix sekcí s FM, PWM a ring modulací.  Nabízí mono, poly a duofonický režim, integrovaný sekvencer a arpegiator.
5 190 Kč
Zobrazit
Není skladem - na objednávku
Skladem: 0 ks

Kód: KRMONODUO

Značka: Korg

Korg Monotron DUO

Komentář(e): 0
Monotron Duo se dvěma oscilátory nabízí schopnosti X-MOD pro generování ještě mnohem extrémnějších zvuků. U modelu se hraje na klaviaturu s ribbonovým kontrolerem a novými funkcemi. Jednoduché ovládání a použití Monotronu (5 knobů a 1 spínač) je živé a sympatické, slibuje hodiny zábavy a hudebního vyjádření.
1 119 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KROPSIXMK2

Značka: Korg

Korg Opsix MK II

Komentář(e): 0
Digitální syntezátor, 37 kláves s dynamikou úderu a puštění, generování zvuku pomocí Altered FM syntézy, max. polyfonie 64 hlasů.
16 790 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KRMICROMK1S

Značka: Korg

Korg microKORG S

Komentář(e): 0
Od svého představení v roce 2002 se díky špičkové kvalitě zvuků, jedinečnému designu a dalším funkcím stal microKORG novým standardem mezi analog modelingovými syntezátory. Za tu dobu si našel místo v pracovnách hudebníků po celém světě, stal se jedním z nejoblíbenějších syntezátorů a v nastoleném trendu chce díky nové verzi dále pokračovat. Nový...
12 490 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Kód: KWAL115

Značka: Waldorf

Waldorf Blofeld

Komentář(e): 0
Blofeld MINI Synth modul
13 190 Kč
Zobrazit
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.
Skladem: 0 ks

Video

Nasledujte nás na Facebooku