KORG Wavestate MK II

Sekvenční syntezátor s Wave Sequencing 2.0.

Cena s DPH 17 890 Kč
Cena bez DPH 14 785 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

KRWAVESTATEMK2

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    KORG Wavestate MK II

    KORG Wavestate MK II

    Sekvenční syntezátor s Wave Sequencing 2.0.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    KORG Wavestate MK II

    Legendární KORG WAVESTATION představil světu Wave Sequencing a transformoval nezpracované vzorky do zvuků, které nikdo předtím neslyšel. Vlajkové nástroje OASYS a KRONOS rozvinuly Wave Sequencing ještě dále a rozšířily jeho jedinečnou paletu svěžích, rozvíjejících se padů a hybných rytmů.

    V roce 2020 uznávaný wavestate posunul syntézu Wave Sequencing na další úroveň. Díky radikálně přepracovanému systému Wave Sequencing 2.0 přináší wavestate úžasné, neustále se měnící zvuky s rozsáhlým ovládáním. Wavestate zdaleka není nostalgickou reedicí, ale byl od základu navržen pro novou generaci hudebníků, producentů a skladatelů, přičemž si bere inspiraci z tak různých zdrojů, jako jsou modulární syntezátory, groove boxy a algoritmická kompozice.

    Wavestate představil také další průlomový koncept: nativní software wavestate umožňuje jeho využití uvnitř vašeho DAW, a to s plnou kompatibilitou a bez kompromisů. Je ideální pro plynulý přechod mezi softwarovými a hardwarovými pracovními postupy.
    (*prodává se samostatně, uživatelé wavestate mohou zakoupit se slevou)

    Nyní KORG hrdě představuje nový wavestate mkII s vylepšenou polyfonií (96 stereo hlasů) a novým vzhledem. Je zcela kompatibilní se zvuky a samply pro původní wavestate, wavestate SE i nativní software wavestate, včetně mnoha vynikajících knihoven třetích stran. Aktualizované zvuky a software jej udržují svěží (a ty jsou k dispozici i pro původní wavestate). Kompaktní provedení s 37 klávesami plné velikosti se stále snadno přenáší a dobře zapadne do každé pódiové, studiové nebo stolní sestavy.

    Wave Sequencing 2.0

    Původní WAVESTATION přiřadil každému kroku vlnové sekvence trvání, vzorek a výšku tónu. Vznikly tak uchu lahodící opakující se patterny, které daly vzniknout zcela novým přístupům ke zvukovému designu. Ale co kdyby se zvuky mohly vyvíjet organickým a nečekaným způsobem, místo aby se jen opakovaly?

    Funkce Wave Sequencing 2.0 odděluje časování, posloupnost vzorků a melodii, takže s každou z nich lze manipulovat nezávisle. Přidává také nové charakteristiky, včetně tvarů, časů hradel a hodnot krokového sekvenceru. Každá z nich je "Lane" a každý Lane může mít různý počet kroků a vlastní počáteční, koncové a smyčkové body.

    Při každém pohybu sekvence vpřed se jednotlivé "Lane" zkombinují a vytvoří výstup. Například vzorku může být při každém přehrání přiřazena jiná doba trvání, výška tónu, tvar, délka brány a hodnota krokové sekvence. Počáteční, koncové a smyčkové body každé Lane můžete modulovat pro každou notu zvlášť, a to pomocí rychlosti, LFO, obálek, Mod Knobs nebo jiných kontrolérů. Každá nota v akordu může dokonce hrát něco jiného!

    Lanes mohou také náhodně měnit pořadí kroků při každém přehrávání, přičemž v reálném čase můžete ovládat rozsah zahrnutých kroků. A konečně, jednotlivé kroky lze náhodně přeskakovat, s modulovatelnou pravděpodobností od 0 do 100 %. Výsledkem jsou organické, neustále se měnící zvuky, které reagují na vaše ovládání. Čtyři vestavěné arpeggiátory mohou interagovat s vlnovými sekvencemi, což přináší ještě více možností.

    Snadno expresivní. Výjimečně hluboký

    Překypující knoby a ovladači, wavestate vybízí k objevování. Všechny základní funkce - filtr, obálky, LFO, efekty - máte na dosah ruky díky vyhrazeným ovládacím prvkům na předním panelu. Osm programovatelných knobů Mod Knobs si můžete přizpůsobit tak, abyste z každého zvuku vytáhli co nejvíce a často se vydali zcela novými směry. Knoby můžete používat při hraní v reálném čase a výsledky také ukládat jako nové zvuky. Přidejte kolečka Pitch Bend a Modulation Wheels a jedinečný vektorový joystick a budete mít vždy k dispozici více dimenzí realtime výrazu.

    Chcete se dostat hlouběji? Téměř všechny knoby na předním panelu a většinu parametrů na obrazovce je možné modulovat. Modulovat můžete dokonce i nastavení jednotlivých kroků vlnové sekvence! Modulační procesory umožňují transformovat modulační signály pomocí kvantizace, vyhlazování, zakřivení a dalších funkcí.

    Randomizace, která inspiruje

    Hledáte ještě více inspirace? Speciální tlačítko na předním panelu, označené ikonou "kostky", generuje nové zvuky prostřednictvím inteligentní randomizace. Randomizujte celý zvuk nebo jen jeho část, jako je filtr, Sample Lane nebo efekty. Výsledky můžete použít přímo nebo jako výchozí bod pro vlastní tvorbu.

    Arzenál efektů

    Vynikající efekty wavestate SE poskytují zvuky připravené k produkci. Každá vrstva má tři vyhrazené efekty; Performance má navíc hlavní reverb a parametrický EQ. Vedle standardů, jako jsou kompresory, ekvalizéry, chorusy, flangery, phasery a stereo delaye, zde najdete výrazné procesory, jako jsou Wave Shaper, Talking Modulator, Reverse Delay, Multiband Mod Delay a Overb (z OASYS), a navíc modelované efekty včetně kytarových zesilovačů VOX, VOX wah, vícehlavého páskového echa a kolekce klasických kytarových pedálů.

    Vyberte si svůj filtr

    Hledáte ještě více inspirace? Speciální tlačítko na předním panelu, označené ikonou "kostky", generuje nové zvuky prostřednictvím inteligentní randomizace. Randomizujte celý zvuk nebo jen jeho část, jako je filtr, Sample Lane nebo efekty. Výsledky můžete použít přímo nebo jako výchozí bod pro vlastní tvorbu.

    Dobře spolupracuje s ostatními

    Symetrické stereofonní výstupy lze připojit k jakémukoli nahrávacímu nebo monitorovacímu systému a k dispozici je i stereofonní sluchátkový výstup pro hraní v soukromí nebo pro odposlech na pódiu. Konektory MIDI typu Din zajišťují připojení k dalším nástrojům a zvukovým zařízením vybaveným MIDI. Wavestate podporuje USB MIDI class-compliant připojení k počítačům s Windows a Mac, a programy wavestate Editor/Librarian a Sample Builder jsou k dispozici zdarma ke stažení ze stránek KORG.

    Editor/Librarian

    Editor/Librarian funguje jako druhý čelní panel pro wavestate. Zobrazení modulovaných hodnot parametrů a vlnových sekvencí v reálném čase vám poskytuje okamžitou zpětnou vazbu s vašimi výtvory. Kopírujte a vkládejte zvuky, obálky, LFO, nastavení filtrů a další. Ponořte se do hloubky efektů s přístupem ke všem interním parametrům a vytvářejte vlastní efektové presety.

    Vlastnosti

    • 37 kláves s citlivostí na dynamiku attack a release
    • Syntéza zvuku: Wave Sequencing 2.0
    • Polyfonie: 96 hlasů
    • Zvuky: 261 Performance, 799 programů a 1.042 wave sekvencí. Úložiště pro desítky tisíc uživatelských Performance
    • Performance: 4 vrstvy, Reverb, EQ; všechny změny jsou uloženy v Performance ve stylu DAW (ukládání jako samostatný Program, wave sekvence atd. je podporováno, ale nedoporučuje se)
    • Layer: Program, Arpeggiator, Key a Velocity zóny
    • Program: Wave Sequence, Filter, Amp, Pre FX, Mod FX, Delay
    • Filtry: 2-pólový LPF, 2-pólový HPF, 2-pól BPF, 2-pólový Band Reject, 4-pólový LPF, 4-pólový HPF, 4-pólový BPF, 4-pólový Band Reject, Multi Filter, MS-20 LPF, MS-20 HPF, Polysix
    • Ovládání: Mod Wheel, Pitch Wheel, Vector Joystick X/Y, 8x Program/Performance Mod Knobs
    • Další zdroje modulace: 3x obálky, vektorová obálka, 3x LFO, 2x Mod Procesory, 2x Key Track, krokový sekvencer Lane, Step Pulse, Tempo, Program/Performance Note Count, Program/Performance Voice Count, Poly Legato, Velocity, Exponential Velocity, Release Velocity, Gate/Gate+Damper, Note-On Trigger/Note-On Trigger+Damper, Note Number, Aftertouch/Poly Aftertouch (jen externě přes MIDI), MIDI CCs +/-, MIDI CCs +
    • Cíle modulace: většina parametrů může být modulována, včetně, parametrů jednotlivých kroků sekvence vln. V závislosti na délce sekvence vln může existovat více než 1 000 potenciálních cílů modulace na program
    • Pre FX: Decimator, Graphic EQ, Guitar Amp, Modern Compressor, Parametric EQ, Red Compressor, Ring Modulator, Tremolo, Wave Shaper
    • Mod FX: Black Chorus/Flanger, Black Phase, CX-3 Vibrato Chorus, EP Chorus, Harmonic Chorus, Modern Chorus, Modern Phaser, Orange Phase, Polysix Ensemble, Small Phase, Talking Modulator, Vintage Chorus, Vintage Flanger, Vintage/Custom Wah, Vox Wah
    • Delay: L/C/R Delay, Multiband Mod Delay, Reverse Delay, Stereo/Cross Delay, Tape Echo
    • Reverb: Early Reflections, Overb
    • Performance EQ: 4-pásmový parametrický EQ
    • Vstupy / výstupy: Sluchátka (Jack 6,3 mm), Výstup L/MONO a R (Jack 6,3 mm), Damper pedál (Jack 6,3 mm), Konektory MIDI IN a OUT, Port USB B
    • Napájení: Síťový adaptér (12 V, 2500 mA) KA390
    • Spotřeba: 5W
    • Rozměry: 565 × 338 × 92 mm
    • Hmotnost: 2,9 kg

    Recenze

    Napsat recenzi

    KORG Wavestate MK II

    KORG Wavestate MK II

    Sekvenční syntezátor s Wave Sequencing 2.0.

    Video

    Video

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: