VOX AmPlug 3 High Gain

Kompaktní sluchátkový zesilovač, replikuje zvuk moderního high-gain aparátu, dva kanály, efekty Chorus, Delay, Reverb, rytmy, metronom, napájení 2x AAA baterie.

Cena s DPH 1 390 Kč
Cena bez DPH 1 149 Kč

Nové
Skladem na prodejně

1 Ks

VXAP3HG

Více informací

VOX AmPlug 3 High Gain

Nabízí zvuk moderního high-gain aparátu. CH1 poskytuje jiskrně čistý tón, zatímco CH2 přináší ostrý, agresivní high-gain zkreslený zvuk.

Třetí generace pohodlných a jednoduchých sluchátkových zesilovačů amPlug pro kytaristy i basisty nabízí celou řadou typů aparátů, z nichž každý poskytuje ikonický a okamžitě rozpoznatelný zvuk zesilovače. amPlug3 hudebníkům poskytuje ideální nástroj pro cvičení, kombinující jednoduchost s neskutečně bohatou kvalitou zvuku.

Vedle výjimečných zvuků aparátů nabízí série amPlug3 také zabudované nadupané stereo efekty a rytmy, poskytuje všestrannou editaci a komplexní zvukový zážitek během cvičení a hry.

Analogový obvod je významně vylepšený, aby poskytoval věrnou emulaci komprese a charakteristiku harmonických celé řady lampových aparátů. Výrazně rozšířená sekce efektů zahrnuje stereo efekty a poskytuje plnější zvukový zážitek jak do sluchátek, tak při nahrávání.

Nyní jsou dostupné i rytmy, v každém amPlug3 je k dispozici devět základních rytmů.

Když do AUX jacku zesilovače připojíte svůj smartphone nebo externí zvukový zdroj, můžete hrát do svých oblíbených skladeb. Přes AUX jack můžete přes volitelný kabel i nahrávat přímo do svého smartphonu nebo laptopu.

Efekty

Na amPlug3 High Gain jsou ovladače, kterými se nastavují parametry modulace, včetně hloubky, rychlosti, zpoždění, hloubky reverbu, nastavení tempa a komprese. Typy efektů: Chorus, Delay, Reverb.

Rytmy

Rock1, Metal1, Metal2, Funk1, Pop1, Pop2, Blues, Jazz, Metronom. Samostatné nastavení hlasitosti a tempa, které lze nastavit od 40 do 240 bpm.

Vlastnosti:

  • Dva kanály
  • Efekty: Chorus, Delay, Reverb
  • Rytmy: Rock1, Metal1, Metal2, Funk1, Pop1, Pop2, Blues, Jazz, Metronom (40 - 240 bpm)
  • Konektory: sluchátkový jack (3,5 mm), AUX jack (3,5 mm)
  • Napájení: 2x AAA baterie (součástí balení)
  • Životnost baterií: 10 hodin (alkalické, FX nebo RHYTHM zapnuté), 16 hodin (alkaline, FX a RHYTHM vypnuté), 3 hodiny (manganové, FX nebo RHYTHM zapnuté), 5 hodin (manganové, FX a RHYTHM vypnuté)
  • Rozměry: 86 x 38 x 31 mm
  • Hmotnost: 40 g (bez baterií)

Vlastnosti

Vlastnosti

Určeno pro Elektrickou kytaru
Barva Černá
Počet AUX výstupů 1
Počet vstupů 1
Sluchátkový výstup ANO
Konektory vstup Jack 3,5 (stereo)
Konektory výstup Jack 3,5 (stereo)
Integrované DSP efekty ANO
Napájení 2x AAA baterie
Rozměry 87 x 33 x 39 mm
Hmotnost 40 g
Počet kusů v balení 1

Recenze

Napsat recenzi

VOX AmPlug 3 High Gain

VOX AmPlug 3 High Gain

Kompaktní sluchátkový zesilovač, replikuje zvuk moderního high-gain aparátu, dva kanály, efekty Chorus, Delay, Reverb, rytmy, metronom, napájení 2x AAA baterie.

Video

Video

19 dalších produktů ve stejné kategorii: