IK Multimedia iRig HD

Velmi kvalitní kytarový převodník pro iOs a Mac/PC. Koektor 6,3 mm Hi-Z jack, USB, nastavení zesílení, špičkový nízkošumový předzesilovač, 24-bit/96kHz A/D převodník. Napájen z iOS zařízení nebo USB, pracuje také s linkovou úrovní syntetizérů, keyboardů a mixů, kompaktní a lehký, dodáván s aplikací AmpliTube Free s možností rozšíření.

Cena s DPH 2 250 Kč
Cena bez DPH 1 860 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

SIKM801

Více informací

IK Multimedia iRig HD

iRig HD je vysoce kvalitní kytarový interface pro iOs zařízení, Android zařízení, PC a Mac. Originálního iRig se prodalo více než půl milionu kusů po celém světě. iRig způsobil revoluci ve způsobu hry na kytaru, jamování i záznamu. Stačí mít s sebou iPhone nebo iPad a můžete jamovat a mít virtuální kytarové efekty a zesilovače z řady AmpliTube vždy s sebou, při ruce. Co se týče zpracování zvuku kytary, AmpliTube je dlouhotrvající bestseller. Nabízí desítky legendárních modelů zařízení, jako jsou Fender®, Ampeg®, Soldano®, a T-Rex®, ale také zvuky doslova hudebních ikon, jako jsou Slash a Jimi Hendrix.

iRig HD na tuto tradici navazuje a nabízí oproti předchozí verzi prvotřídní 24-bit/96 kHz převodník, který poskytuje křišťálově čistý signál bez šumu a přeslechů. Navíc jeho extrémně nízká spotřeba šetří baterii zařízení, ze kterého je napájen. Gain Control umožňuje rychlé nastavení té správné úrovně signálu.

Spolu se snadným používáním, plug-and-play, snadnou přenosností a univerzální kompatibilitou, nabízí iRig HD vynikající digitální kvalitu zvuku, která je srovnatelná s high-end rozhraními, které je používané ve studiích postavených na počítačích.

iRig HD je kompatibilní s řadou IK aplikací včetně AmpliTube Fender®, AmpliTube Slash a AmpliTube Jimi Hendrix ™, stejně jako jakoukoliv jinou aplikace pro zpracování signálu v reálném čase (příkladem může být Garage band). iRig HD využijete s kytarou kdekoliv – na cestách, ve studiu i doma.

Zvuková kvalita

Signál je z iRig HD do iOS zařízení veden digitální cestou (přes Lightening30-pin a nebo rovnou do počítače pomocí USB konektoru), takže signál není nijak rušen. Starší verze iRig měla někdy problémy se zpětnou vazbou a rušením signálu, což toto nové řešení v iRig HD, naprosto eliminuje. První generace iRig využívala interní převodníky iOS zařízení. iRig HD využívá své vlastní, kvalitní, 24-bitové převodníky s nízkým šumem. Na iRig HD můžete řídit vstupní citlivost (hlasitost) signálu. iRig HD funguje také s linkovou úrovní signálu pro syntezátory, keyboardy nebo mixy (ale vstup je pochopitelně jen mono).

Kompatibilita

iOs: iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod touch (5. a 4. generace), iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad 4. generace, iPad mini, iPad 3. generace, iPad 2, iPad. Požadován min. iOS 5.1 nebo pozdější.

Počítač: Mac®: Mac OS X 10.6 a pozdější. Jeden volný USB port. Windows®: Podpora ASIO4ALL driver pro Windows XP/Vista/7/8

Android: Kompatibilní s Android zařízeními, které podporují Samsung Professional Audio technologii jako Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 4 a Galaxy Note Edge. Samsung Galaxy S5 a Galaxy Note 3 vyžadují Android 5. Je nutné použít Micro-USB-OTG/Mini-DIN kabel (prodává se samostatně).

Kompatibilní s Android zařízeními s USB (OTG) konektorem se spuštěnou Android aplikací využívající  USB (OTG) audio vstup. Je nutné použít Micro-USB-OTG/Mini-DIN kabel (prodává se samostatně). Kompatibilní s jakýmikoliv Android zařízeními s USB (OTG) konektorem se systémem Android 5. Je nutné použít Micro-USB-OTG/Mini-DIN kabel (prodává se samostatně).

Vlastnosti:

  • Kvalitní nástrojový vstup – 6,3mm Hi-Z jack
  • Odpojitelný kabel – Lightning, 30-pin(není součástí balení/nutno dokoupit zvlášť), USB
  • Nastavení zesílení
  • Špičkový nízkošumový předzesilovač
  • 24-bit/96kHz A/D převodník
  • Napájen z iOS zařízení nebo USB
  • Pracuje také s linkovou úrovní syntetizérů, keyboardů a mixů
  • Kompaktní a lehký
  • Dodáván s aplikací AmpliTube Free s možností rozšíření

Vlastnosti

Vlastnosti

Určeno pro Kytaru, baskytaru
Barva Černá
Konektivita USB, Lightning iOS
Počet vstupů 1
Počet výstupů 2
Sluchátkový výstup ANO
Konektory vstup Jack 6,3 (mono)
Využití iOS, iPad OS, Android

Recenze

Napsat recenzi

IK Multimedia iRig HD

IK Multimedia iRig HD

Velmi kvalitní kytarový převodník pro iOs a Mac/PC. Koektor 6,3 mm Hi-Z jack, USB, nastavení zesílení, špičkový nízkošumový předzesilovač, 24-bit/96kHz A/D převodník. Napájen z iOS zařízení nebo USB, pracuje také s linkovou úrovní syntetizérů, keyboardů a mixů, kompaktní a lehký, dodáván s aplikací AmpliTube Free s možností rozšíření.

Video

Video

30 dalších produktů ve stejné kategorii: