TC Helicon Perform-V vokální procesor

Vokální multiefektový procesor (reverb, echo, double type), automatický mic input gain, adaptive tone, kombinace až 3 presetů, AUX vstup, sluchátkový výstup, XLR In / Out, vstup pro pedál.

Cena s DPH 6 790 Kč
Cena bez DPH 5 612 Kč

Nové
Skladem na prodejně

2 Ks

TC 996366005

Více informací

TC Helicon Perform-V vokální procesor

Pokud to myslíte se zpěvem vážně, časem zjistíte, že dobře znějící hlas je více, než o talentu a technice zpěvu. Je to o tom, že jedinečnost vašeho hlasu dosáhnete pomocí správného nástroje tak, aby mohl vyniknout - ať už při vystoupení, v rozhlase, během domácího nahrávání, nebo při nahrání na servery YouTube, SoundCloud, Facebook, Instagram, nebo na jakýkoliv z vašich oblíbených sociálních kanálů.

Perform-V nabízí všechny ty vzrušující zvuky, které vaše posluchače zaujmou, dokáže vytvořit oslňující efekty, nebo přidat lyrický důraz – obsahuje ty efekty, které používá každý populární umělec před vámi. Ovládací prvky DOUBLE, REVERB, a ECHO vám umožňují rychlý přístup ke všem klasickým zvukům, které dělají z dobrých zpěváků skvělé. Jsou tam, a je na vás, abyste je prozkoumali.

Ihned po vybalení snadno vyvoláte nadčasovou, prémiovou atmosférou zvuku použitím vestavěných efektů Double, Reverb, a Echo. Nicméně, ta pravá zábava začíná, když použijete bezplatnou aplikaci pro váš smartphon.

Vyberte si ze stovek předpřipravených zvuků včetně HardTune, harmony, či megaphone, a okamžitě začněte znovu vytvářet atmosféru vašeho oblíbeného umělce či hudebního stylu. Jednoduše použijte „beam" zvuku přímo z vašeho telefonu tlačítky PRESET - není třeba žádné příslušenství, nebo dokonce ani bezdrátové nebo Bluetooth připojení! Je to do značné míry magie, a budete muset zkusit uvěřit.

Perform-V odstraňuje většinu složitého nastavování, spojeného s většinou audio zařízení. Kromě funkce Tone nabízí také automatické nastavení mikrofonního vstupního zisku. To znamená, že instalace je tak jednoduchá, jako zapojení mikrofonu a podržení tlačítka SET, zatímco vy budete zpívat. Bum, a je připraven. Obsahuje dokonce i klip na mikrofonní stojan, takže bude přesně tam, kde jej potřebujete.

Vše kolem Perform-V je navrženo tak, aby se odstranily překážky, které jsou pro zpěváky typické. Patří sem například možnost jemné korekce PITCH, stejně jako ANTI-FEEDBACK – zpětná vazba vás nemusí trápit, ať už budete zpívat kdekoli na jevišti.

Vlastnosti

  • Zásadní sada klasických vokálních efektů, včetně 4x Reverb, 4x Echo a 4x Double typů
  • Automatic Microphone Input Gain – automatický mikrofonní vstupní zisk pro bezbolestné nastavení
  • Adaptive Tone – automatická globální kontrola nad EQ, komprese, De-essing a Gating pro profesionální vokální zvuk
  • Výkonný Anti-Feedback algoritmus eliminuje pískání v reproduktoru – okamžitě a s minimálním dopadem na celkový zvuk
  • Kombinace 3 presetů umožňuje ukládat a vyvolávat oblíbené efekty
  • Beam – nové vokální zvuky ze smartphonu přes bezplatnou mobilní aplikaci Perform-V pro iOS a Android. Beam presety zahrnují výběr 1 a 2-voice harmonie, HardTune, megaphone, song a artist, a další s funkcemi HIT
  • Tělo z plastu ABS
  • Připojení: XLR In / Out, 6,3mm Jack pedálový vstup, AUX
  • Rozměry: 170 x 167 x 92 mm
  • Hmotnost: 0,48 kg
  • Součást balení: adaptér, USB kabel, manuál

Vlastnosti

Vlastnosti

Určeno pro Vokály
Barva Černá
Materiál Plast
Konektivita USB
Počet vstupů 3
Počet výstupů 2
Mikrofonní vstupy 1
Sluchátkový výstup ANO
Typ efektu Multiefekt
Konektory vstup XLR, Jack 6,3mm, Jack 3,5mm
Konektory výstup XLR, Jack 3,5mm
Adaptér součástí ANO
Rozměry 170 x 167 x 92 mm
Hmotnost 0,48 kg
Počet kusů v balení 1
Využití Studio, live
Součástí balení Adaptér, USB kabel, manuál

Recenze

Napsat recenzi

TC Helicon Perform-V vokální procesor

TC Helicon Perform-V vokální procesor

Vokální multiefektový procesor (reverb, echo, double type), automatický mic input gain, adaptive tone, kombinace až 3 presetů, AUX vstup, sluchátkový výstup, XLR In / Out, vstup pro pedál.

Video

Video

27 dalších produktů ve stejné kategorii: