Rocktile MRC-90-LOOP

Kytarový looper a multiefekt, 7 efektů, integrovaná ladička, simulace zvuku zesilovačů, USB.

Cena s DPH 5 190 Kč
Cena bez DPH 4 289 Kč

Skladem u dodavatele - 10-14 dnů

00089695

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    Rocktile MRC-90-LOOP

    Rocktile MRC-90-LOOP

    Kytarový looper a multiefekt, 7 efektů, integrovaná ladička, simulace zvuku zesilovačů, USB.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    Rocktile MRC-90-LOOP Kytarový multiefekt

    Looper MRC-90 kombinuje sedm nejzajímavějších efektových modulů - a to vše v jediném pedálovém panelu! S tímto stabilním multiefektem máte možnost propojit efekty a nechat svou kreativitu volný průběh, ať už sami ve zkušebně nebo na velkém pódiu. Každý efektový modul můžete používat jako jednu jednotku nebo kombinovat oblíbené efekty podle svého vkusu a vytvářet jedinečné zvukové scenérie.

    Tento efektový panel obsahuje více než devět digitálních nastavení delay a reverbu a simulaci CAB se 72 variacemi pro realistický zvuk zesilovače. K dispozici máte také pět analogových efektů (boost (+ 15 dB), overdrive, distortion, chorus a phaser). Všechny MOD efekty jsou efekty, které lze aktivovat samostatně. Po aktivaci vybraného efektu pomocí vysoce kvalitního přepínače můžete pomocí praktických gumových otočných ovladačů přesně nastavit hloubku, gain, rychlost a mnoho dalšího, abyste splnili své vlastní zvukové představy. Díky LED diodám integrovaných v otočném ovladači je dobře vidět, které efektové moduly jsou aktivovány a které ne, a to i při slabém osvětlení.

    Kytarová multiefektová deska Rocktile MRC-90-LOOP je díky stabilnímu ocelovému pouzdru a kvalitnímu zpracování dokonalým společníkem každého kytaristy. Díky svým kompaktním rozměrům se snadno skladuje a snadno najde vhodné místo v přeplněné zkušebně nebo na úzkých pódiích. Gumové nožičky připevněné ke kytarovému pedálu pomáhají s protiskluzovým stojánkem a chrání podlahu před nevzhlednými škrábanci.

    LADIČKA - Vestavěnou pedálovou ladičku lze aktivovat jednoduchou kombinací tlačítek. Výstupní signál je nyní ztlumen a displej se přepne do režimu ladičky. Pokud nyní hrajete na strunu, na displeji se pomocí LED diod zobrazí tón ladění a postup ladění. Takže jste vždy dokonale naladěni na všechny hudební akce.

    LOOPER - Do tohoto multiefektu byl také integrován looper s devíti smyčkovými frázemi. Díky praktickému nožnímu spínači lze všechny základní funkce looperu ovládat, aniž byste se museli ohýbat. S maximální úložnou kapacitou 10 minut na frázi smyčky máte spoustu úložného prostoru pro inovaci skladeb při cvičení doma nebo na koncertech.

    Kytarový multiefektový panel má dva různé provozní režimy. K rychlému přepínání mezi nimi lze použít jednoduchou kombinaci tlačítek. To vám dává neuvěřitelnou flexibilitu ve vašich možných použitích, ať už jamujete s přáteli nebo v profesionálním nahrávacím studiu.

    PRESET MODE - V přednastaveném režimu lze uložit různé kombinace efektů a uložit je do čtyř paměťových míst. Můžete tedy snadno a pohodlně vybrat mezi svými předvolbami během vystoupení nebo nahrávání a efektivně vylepšit svůj hudební výkon. Dlouhé spínací časy a otravné nastavovací pauzy jsou minulostí.

    LIVE MODE - V živém režimu se jednotka chová jako pedalboard se sedmi efekty, které lze používat samostatně a libovolně je kombinovat jednoduchým a nekomplikovaným způsobem. Pomocí vysoce kvalitních kovových nožních spínačů a přepínačů efektů lze efekty snadno zapínat a vypínat během hraní.

    Vlastnosti

    • Efekty: Chorus, Phaser, Distortion, Overdrive, Boost, Delay, Reverb
    • 9 nastavení Delay / Reverb
    • Simulace realistického zvuku zesilovače - 72 variací
    • USB pro přenost zvukových dat do PC
    • Vstup: Jack 6,3
    • Výstup: Jack 6,3
    • Sluchátkový výstup: Jack 6,3
    • Rozměry: 330 x 96 x 49 mm
    • Hmotnost: 1,2 kg

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Určeno pro Elektrická kytara, baskytara, aj.
    Materiál Ocel
    Integrovaná ladička ANO
    Konektivita USB
    Sluchátkový výstup ANO
    Typ efektu Multiefekt, looper
    Konektory vstup Jack 6,3
    Konektory výstup Jack 6,3
    Nástrojové vstupy 1
    Adaptér součástí ANO
    Rozměry 330 x 96 x 49 mm
    Hmotnost 1,2 kg
    Využití Studio, live

    Recenze

    Napsat recenzi

    Rocktile MRC-90-LOOP

    Rocktile MRC-90-LOOP

    Kytarový looper a multiefekt, 7 efektů, integrovaná ladička, simulace zvuku zesilovačů, USB.

    27 dalších produktů ve stejné kategorii: