Boss ME-90

Multiefekt, 97 efektů, 72 presetů, USB-C.

Cena s DPH 7 790 Kč
Cena bez DPH 6 438 Kč

Na objednávku

425881

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    Boss ME-90

    Boss ME-90

    Multiefekt, 97 efektů, 72 presetů, USB-C.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    Boss ME-90 multiefekt

    Řada BOSS ME je již více než tři desetiletí oblíbená mezi profesionálními kytaristy a kombinuje výkon multiefektů s intuitivním praktickým ovládáním pro tvorbu zvuků během několika sekund. ME-90 je dosud nejpokročilejší model ME, který nabízí výjimečnou kvalitu zvuku, špičkové modely zesilovačů AIRD, IR loading, efektovou smyčku a další funkce. Kompaktní, bateriově napájený a plný prvotřídních zvuků BOSS, tento všestranný procesor typu vše v jednom umožňuje snadno vytvářet vlastní zvukové sestavy pro každou hudební situaci.

    Díky rozhraní ovládanému knoflíky a rozmanitému výběru efektů umožňuje ME-90 vytvářet konfigurace a ladit zvuky s lehkostí pedalboardu plného pedálů – bez potíží s upevňováním pásky, rozvodem napájení a mnoha propojovacími kabely. Stačí vybrat model zesilovače nebo typ efektu v rámci kategorie a otáčením knoflíků dosáhnout požadovaného zvuku. K dispozici je 36 přednastavených patchů s připravenými profesionálními zvuky a 36 uživatelských patchů pro ukládání vlastních výtvorů.

    Model ME-90 je vybaven osmi nožními spínači s plynulým a tichým chodem a expression pedálem s integrovaným nožním spínačem. Pomocí režimu Memory můžete vyvolat kompletní nastavení patchů pomocí nožních spínačů a poté přepnout do režimu Manual pro přímé zapínání a vypínání jednotlivých kategorií efektů v rámci patche. LED diody nožního spínače svítí různými barvami pro rychlou identifikaci v zápalu hraní. V případě potřeby je také možné nastavit, aby všechny diody LED svítily stálou barvou pro každý režim.

    ME-90 vám dává k dispozici rozsáhlou knihovnu efektů BOSS, která nabízí sedm různých kategorií naplněných výběrem z vlajkové lodi GT-1000. Najdete tu vše, co potřebujete, od overdrivů a zkreslení po efekty pitch/mod, delaye a vysoce kvalitní reverby. K dispozici je také 11 speciálních pedálových FX, looper a specializované efekty, jako je akustická simulace a down tuning. K dispozici je celkem 60 typů efektů a přístup k více než 20 dalším prostřednictvím aplikace BOSS Tone Studio. Pro externí pedály je k dispozici smyčka send/return s možností uložit stav zapnutí/vypnutí v patchi a umístit smyčku před nebo za modely zesilovačů v signálovém řetězci.

    Kromě efektů obsahuje ME-90 i modely zesilovačů převzaté z modelu GT-1000, které pohání naše pokročilá technologie AIRD pro autentický lampový zvuk a dotykovou odezvu. Jedenáct typů vestavěných zesilovačů nabízí vše od čistých kombo zvuků až po úderné high-gain stacky a v BOSS Tone Studiu máte k dispozici další možnosti. Každý zesilovač obsahuje speciální kabinetový zvuk pro připojení k PA nebo nahrávacímu zařízení a můžete si do něj nahrát tři oblíbené IR reproduktory a přizpůsobit si tak zvuk podle svého vkusu.

    BOSS Tone Studio pro macOS a Windows rozšiřuje vaše tvůrčí možnosti a umožňuje upravovat zvuky a měnit některé typy zesilovačů a efektů pomocí alternativních voleb. Kromě toho můžete ukládat a organizovat patche pro různá vystoupení, stahovat profesionální nastavení na BOSS Tone Central a vyměňovat si patche s komunitou ME-90 na BOSS Tone Exchange. ME-90 podporuje také volitelný duální adaptér Bluetooth® Audio MIDI, který umožňuje streamovat hudbu z mobilního zařízení a bezdrátově tvarovat zvuky pomocí speciální aplikace BTS editor pro iOS a Android.

    Vlastnosti

    • Typ efektu: Multiefekt
    • Ovládání: 8x FS, PREAMP: Preamp Type, Gain, Bass, Middle, Treble, Level, COMP/FX2: Type, Mode, Rate/Time, Depth/FB, Level, COMP/FX1: Type, Sustain/Sens/-1 Oct, Attack/Tone/-2 Oct, Level/Peak/Direct, OD/DS: Type, Drive, Tone, Level, MOD: Type, Rate/Key, Depth/Harmon
    • Vstupy: 1x Mono, 1x Return, 1x USB-C
    • Výstupy: 2x Mono (L Mono, Stereo), 1x Send, 1x Headphones 3,5 mm jack TRS
    • Počet efektů: 97
    • Počet presetů: 72
    • MIDI: Ne
    • USB: Ano
    • Napájení: 4x AA Baterie, adaptér PSA-S (není součástí)
    • Rozměry: 443 x 67 x 220 mm
    • Hmotnost: 2,9 kg

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Určeno pro Kytaru, baskytaru
    Barva Černá
    Konektivita USB-C
    Počet vstupů 3
    Počet výstupů 4
    Sluchátkový výstup ANO
    Typ efektu Multiefekt
    MIDI NE
    Výdrž baterie 6 hodin
    Napájení 4x AA baterie nebo adaptér
    Adaptér součástí NE
    Rozměry 443 x 67 x 220 mm
    Obal součástí NE
    Hmotnost 2,9 kg
    Počet kusů v balení 1

    Recenze

    Napsat recenzi

    Boss ME-90

    Boss ME-90

    Multiefekt, 97 efektů, 72 presetů, USB-C.

    Video

    Video

    27 dalších produktů ve stejné kategorii: