ERNIE BALL 2620

Sada strun pro 7-strunnou elektrickou kytaru .011.

Cena s DPH 219 Kč
Cena bez DPH 181 Kč

Skladem na prodejně

3 Ks

P02620

Více informací

Ernie Ball 2620 7 string Power Slinky

Ernie Ball 7-String Power Slinky struny pro 7-strunnou elektrickou kytaru. Síla 011/ 014/ 018/ 028/ 038/ 048/ 058. Jsou široce ceněné pro svůj world class tón. Drát je vyroben z poniklované oceli, který je omotaný kolem jádra šestihranného tvaru. Vytvářejí dobře vybalancovaný tón pro vaši kytaru a mají dlouhou životnost.

Něco o výrobci:
Ernie Ball je předním světovým výrobcem prémiových elektrických a akustických kytarových strun, basových strun a příslušenství pro kytary.

Na strunách Ernie Ball se nahrála řada nejlepších světových alb všech dob a jsou používány řadou největších hudebníků včetně Paula McCartneyho,
Erica Claptona, Jimmy Page, Slashe, The Rolling Stones, Angus Younga, Eagles, Jeff Becka, Pete Townshenda, Aerosmith, Metallica, a dalšími.

Od 60. let skládá Ernie Ball struny do sad žádaných hudebníky v jeho obchodě. Po té co marně nabídl spolupráci velkým výrobcům kytar se rozhodl začít struny vyrábět sám.

Ernie Ball struny a příslušenství je určeno všem úrovním kytaristů od začínajících až po zkušené profesionály a pro všechny hudební žánry.
Ernie Ball struny se vyrábí v Coachella Valley v Kalifornii, USA za použití nejlepších materiálů, jako je 80/20 bronz, zpevněná M-ocel, titan, kobalt, nikl, hliníkové bronzy, nylonu, fosforbronzy, nerezové oceli a měd.

90% strun je hermeticky baleno a po otevření dostanete čerstvou sadu nejlepší kvality vytvořené pro výborný zvuk, spolehlivý výkon a dlouhou životnost. Se značkou Ernie Ball v žádném případě nevyberete špatně!

Recenze

Napsat recenzi

ERNIE BALL 2620

ERNIE BALL 2620

Sada strun pro 7-strunnou elektrickou kytaru .011.

11 dalších produktů ve stejné kategorii: