MEINL HD5

Ručně vyráběný Handpan - ocelový buben, ladění D, A, A#, C, D, E, F, A.

Cena s DPH 44 690 Kč
Cena bez DPH 36 934 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

HD5

Více informací

MEINL HD5 Sonic Energy Harmonic Art Handpan

Handpans jsou ocelové bubny, které vytvořila společnost PanArt ve Švýcarsku v roce 2000. Rozhodli se nazvat nástroj „Hang“, což ve švýcarském německém dialektu znamenalo „ruka“. Švýcarský pár Felix Rohner a Sabina Schärer se inspirovali karibskými ocelovými bubny a vytvořili Hang tak, že je obrátili, přidali spodní plášť a změnili je tak, aby se hrálo spíše rukama než paličkami. Nástroj, který jako první vytvořili, měl čočkovitý tvar se dvěma slepenými ocelovými poloskořepinami. Připomínal malé UFO, ocelový krunýř želvy nebo štít z dob středověku.

Nejúžasnější věcí na nástroji kromě jeho designu byl zvuk. Zvuk byl tak silný, relaxační a éterický, že vzal posluchače na cestu do kouzelných míst. Nástroje Hang měly také úžasné perkusní kvality, které spojovaly melodii a svět bicích v jednom fascinujícím nástroji.

Nástroje MEINL Sonic Energy Harmonic Art Handpan jsou ručně vyráběny jeden po druhém z prvotřídní německé oceli. Tento materiál byl vybrán jak pro jeho schopnost ručního zpracování, tak pro jeho pevnost při držení ladění. Tyto nástroje jsou konstruovány tak, aby vydržely po celý život.

Harmonic Art Handpan vytváří jasné a čisté tóny při úderu rukou. Tón je příjemný, uklidňující a relaxační a lze jej použít v různých nastaveních pro terapii či hudební produkci. Každý z nich je naladěn se středovým tónem a sedmi dodatečnými tóny, což umožňuje hráči pracovat v rámci hudební stupnice jako sólový instrumentalista i se skupinou.

Vlastnosti

  • Ladění: D, A, A#, C, D, E, F, A
  • Materiál: Vysoce kvalitní ocel
  • Včetně ochranného krytu z odolné lehké oceli
  • Včetně tašky z odolného nylonu se syntetickou kožešinou uvnitř, polstrovaných popruhů a rukojeti
  • Průměr: 55 cm
  • Výška: 25 cm
  • Ruční výroba

Vlastnosti

Vlastnosti

Materiál Ocel
Ladění D, A, A#, C, D, E, F, A
Výška v cm 25
Průměr v cm 55
Obal součástí ANO
Popruh(y) součástí ANO

Recenze

Napsat recenzi

MEINL HD5

MEINL HD5

Ručně vyráběný Handpan - ocelový buben, ladění D, A, A#, C, D, E, F, A.

Video

Video

30 dalších produktů ve stejné kategorii: