Proline Chhavi mísa 13,5 cm

Tibetská zpívající mísa Chhavi, ladění C, průměr 13,5 cm.

Cena s DPH 1 890 Kč
Cena bez DPH 1 562 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

00092160

Více informací

Proline Chhavi mísa 13,5 cm

Dekorativní zvuková magie pro relaxaci, meditaci a inspiraci.

Opravdu nemusíte být vyloženě vyznavači duchovních konceptů, abyste vnímali holistický, uklidňující účinek hřejivých zemitých tónů tibetských zpívajících mís. Z jejich vibrací vychází téměř magická síla. Intuitivně cítíte, jak zvuky harmonizují s tělem a myslí. Různé techniky úderů a tření paličkou do zpívající mísy vytvářejí jemné zvuky, které osloví všechny smysly a navozují absolutní hlubokou relaxaci a nerušenou lehkost.

Zpívající mísy se používají všude tam, kde je emoční pohoda nejvyšší prioritou. V neposlední řadě jsou zpívající mísy samozřejmě také mimořádně zajímavými hudebními nástroji, které efektně akcentují vaše aranže. Jedinečná souhra kulatých, harmonických zvuků a jemných vibrací vám pomůže uvolnit se, najít svůj vlastní střed a uvolnit se. Mohou pomoci i při poruchách spánku a koncentrace, svalového napětí a dalších potížích.

Zpívající mísy Proline jsou vyráběny v Indii složitým procesem, jsou vyráběny ručně jako slitina sedmi kovů - měď, zinek, železo, nikl, hliník, stříbro a zlato. Přesné složení se může lišit výrobce od výrobce. Pro dosažení konečného tvaru a individuálního zvuku je slitina nad ohněm vytlučena do požadovaného tvaru. Často se zahřívá a znovu ochlazuje až 30krát. Na rozdíl od strojově vyráběných zpívajících mís jsou ručně vyráběné modely Proline jedinečné. Určitá tolerance průměru a hmotnosti misky je zcela normální a nepředstavuje snížení kvality.

Pro vytvoření uklidňujících zvuků a vibrací se do zpívajících mís udeří nebo se "otírají" paličkou. Tímto způsobem lze zpívající mísu dokonce přimět zpívat. Hraje-li se několik mís současně, vzniká velmi jedinečný, okouzlující zvukový vzor.

Vlastnosti

  • Barva: černá, ručně malované ornamenty
  • Ladění: C
  • Materiál: slitina 7 kovů
  • Ruční výroba
  • Průměr: cca 13,5 cm
  • Hmotnost: cca 900 g
  • Země původu: Indie

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Černá
Materiál Slitina 7 kovů
Průměr v cm cca 13,5
Hmotnost cca 900 g
Počet kusů v balení 1
Země původu Indie

Recenze

Napsat recenzi

Proline Chhavi mísa 13,5 cm

Proline Chhavi mísa 13,5 cm

Tibetská zpívající mísa Chhavi, ladění C, průměr 13,5 cm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: