Proline Lekhan mísa 9 cm

Tibetská zpívající mísa Lekhan, ladění G, průměr 9 cm.

Cena s DPH 490 Kč
Cena bez DPH 405 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

00092159

Více informací

Proline Lekhan mísa 9 cm

Dekorativní zvuková magie pro relaxaci, meditaci a inspiraci.

Opravdu nemusíte být vyloženě vyznavači duchovních konceptů, abyste vnímali holistický, uklidňující účinek hřejivých zemitých tónů tibetských zpívajících mís. Z jejich vibrací vychází téměř magická síla. Intuitivně cítíte, jak zvuky harmonizují s tělem a myslí. Různé techniky úderů a tření paličkou do zpívající mísy vytvářejí jemné zvuky, které osloví všechny smysly a navozují absolutní hlubokou relaxaci a nerušenou lehkost.

Zpívající mísy se používají všude tam, kde je emoční pohoda nejvyšší prioritou. V neposlední řadě jsou zpívající mísy samozřejmě také mimořádně zajímavými hudebními nástroji, které efektně akcentují vaše aranže. Jedinečná souhra kulatých, harmonických zvuků a jemných vibrací vám pomůže uvolnit se, najít svůj vlastní střed a uvolnit se. Mohou pomoci i při poruchách spánku a koncentrace, svalového napětí a dalších potížích.

Zpívající mísy Proline jsou vyráběny v Indii složitým procesem, jsou vyráběny ručně jako slitina sedmi kovů - měď, zinek, železo, nikl, hliník, stříbro a zlato. Přesné složení se může lišit výrobce od výrobce. Pro dosažení konečného tvaru a individuálního zvuku je slitina nad ohněm vytlučena do požadovaného tvaru. Často se zahřívá a znovu ochlazuje až 30krát. Na rozdíl od strojově vyráběných zpívajících mís jsou ručně vyráběné modely Proline jedinečné. Určitá tolerance průměru a hmotnosti misky je zcela normální a nepředstavuje snížení kvality.

Pro vytvoření uklidňujících zvuků a vibrací se do zpívajících mís udeří nebo se "otírají" paličkou. Tímto způsobem lze zpívající mísu dokonce přimět zpívat. Hraje-li se několik mís současně, vzniká velmi jedinečný, okouzlující zvukový vzor.

Vlastnosti

  • Barva: černá, ručně malované ornamenty
  • Ladění: G
  • Materiál: slitina 7 kovů
  • Ruční výroba
  • Průměr: cca 9 cm
  • Hmotnost: cca 300 g
  • Země původu: Indie

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Černá
Materiál Slitina 7 kovů
Průměr v cm cca 9
Hmotnost cca 300 g
Počet kusů v balení 1
Země původu Indie

Recenze

Napsat recenzi

Proline Lekhan mísa 9 cm

Proline Lekhan mísa 9 cm

Tibetská zpívající mísa Lekhan, ladění G, průměr 9 cm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: