Kytarová extra třída - Tatiana Stachak

Učebnice školy hry na klasickou kytaru

Cena s DPH 445 Kč
Cena bez DPH 445 Kč

Skladem na prodejně

4 Ks

NOT002385

Více informací

Kytarová extra třída - Tatiana Stachak

Kytarová extra třída je pokračování mimořádně úspěšné školy hry na kytaru s názvem Kytarová první třída od polské skladatelky a kytaristky Tatiany Stachak (*1973). Kytarová extra třída je moderně zpracovaná a bohatě ilustrovaná publikace pro pokročilejší žáky, kterým nabízí kreativní přístup ke složitějším kytarovým technikám, tanečním rytmům a rozvoji hudebního cítění, ale také zapojení pedagoga i spolužáků do výuky kytarové hry. Učebnice obsahuje kolem 60 původních skladeb autorky a 45 kompozic klasiků kytary. 

Kytarová extra třída je učebnice o 146 stranách a je metodicky rozdělena na tři části: 

1) Kytarové efekty – žák se seznamuje s typickými a již náročnějšími kytarovými technikami (apoyando, barré, tremolo, Bartókovo pizzicato atd.) a také se složitějšími tanečními rytmy (tango, samba, milonga apod.). 

2) kytarový repertoár - 45 již ne úplně jednoduchých skladeb – autorkou výborně zvolený výběr klasického kytarového repertoáru (F. Carulli, M. Carcassi, F. Sor, N. Coste ad.) řeší nejrůznější způsoby hry na kytaru a rozvíjí dovednosti levé i pravé ruky. 

3)Kytara a přátelé – radost z hraní vrcholí společným muzicírováním se spolužáky v komorních skladbičkách autorky (i jiných polských skladatelů) pro variabilní obsazení – v kytarovém duu nebo triu může kytaristu vystřídat flétnista, houslista a violoncellista. 
Kytarová extra třída je vydána ve dvojjazyčném česko - slovenském provedení.

Recenze

Napsat recenzi

Kytarová extra třída - Tatiana Stachak

Kytarová extra třída - Tatiana Stachak

Učebnice školy hry na klasickou kytaru

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: