Základy hry na bicí nástroje - Veselý Miloš

Učebnice hry na bicí nástroje.

Cena s DPH 260 Kč
Cena bez DPH 260 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

NOT00434

Více informací


Základy hry na bicí nástroje - Veselý Miloš


Miloš Veselý (1935) absolvoval v r.1958 hru na bicí nástroje u prof.Emila Špačka na Státní konzervatoři v Praze, kde sám od roku 1985 působí. V roce 1992 založil první soukromou školu na bicí nástroje a díky své rozsahlé hudební a pedagogické praxi vychoval desítky vynikajících bubeníků všech hudebních žánrů. Tato škola hry na bicí nástroje je napsána formou "Rytmické otázky a odpovědi" mezi učitelem a žákem a jejím cílem je naučit žáka úplným základům hry. Tato škola obsahuje velmi mnoho nejrůznějších rytmických cvičení rozdělených do 30 lekcí zaměřených na souhru mezi učitelem a žákem. Tituly od Miloše Veselého jsou velmi oblíbené a učitelé hry na bicí nástroje je často využívají při své výuce. Titul je napsán ve trojjazyčném provedení (česky, německy a anglicky).


Vydavatel Nakladatelství Vladimír Beneš Serie Škola hry na bicí nástroje - Miloš Veselý

Hudební styl instructional books. Hudební styl drums Obsazení solo. Jazyk česky. Provedení sešit - měkká vazba. Počet stran 68. Velikost (rozměr) 21 x 29 cm.

Škola koordinace a techniky od legendárního profesora Miloše Veselého - základ každého dobrého bubeníka. Etudy pro soupravu bicích nástrojů obsahují cvičení ve stylu Shuffle, Swing a Rock. Výrazně zlepšují koordinaci a techniku hry, inspirují a podporují vlastní tvorbu sól a breaků. K jejich dobrému zvládnutí je nutné určité hudební vzdělání a hráčská zkušenost.

Recenze

Napsat recenzi

Základy hry na bicí nástroje - Veselý Miloš

Základy hry na bicí nástroje - Veselý Miloš

Učebnice hry na bicí nástroje.

21 dalších produktů ve stejné kategorii: