Zoom H5

Kompaktní kapesní rekordér s vyměnitelnou mikrofonní kapslí, 4 nahrávací stopy, Max. SPL 140 dB, max. kapacita SD/SDHC karty 32 GB, 2 kombinované vstupy s fantomovým napájením, provoz na 2 AA baterie nebo adaptér (není součástí), včetně mikrofonní kapsle XYH-5, USB kabelu, obalu a baterií.

Cena s DPH 5 390 Kč
Cena bez DPH 4 455 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

10005658

Více informací

Zoom H5 - kapesní rekordér

H5 nabízí čtyři simultánní záznamové stopy a podporuje všechny vyměnitelné mikrofonní kapsle Zoom. Díky tomu můžete zvolit ten správný mikrofon pro každou situaci. Výkonný a současně mnohostranný rekordér H5 vám nabízí vše, co je nezbytné pro vytváření vícestopých nahrávek, ozvučení filmu, vysoce kvalitní podcasting, mediální přenosy a elektronické zpravodajství.

Konstrukce mikrofonní kapsle XYH-5 umožňuje rekordéru H5 pracovat s vyššími úrovněmi než jakýkoliv jiný kapesní rekordér. Hodnota SPL činí 140 dB, což odpovídá hlasitosti startujícího tryskového letadla ve vzdálenosti cca 60 metru.

Kapsle se instalují do vyspělého pouzdra odolného proti úderum, využívajícího robustní externí kabely a pogumované materiály pro odizolování rekordéru od kapsle, což umožnuje minimalizovat vibrace a manipulační hluk při ovládání rekordéru.

Konfigurace mikrofonu X/Y nabízí široké záznamové pásmo, zároveň však dokáže jasně a s vysokým rozlišením zachytit zdroje zvuku nacházející se v centru – ideální předpoklad pro živé stereofonní nahrávky všeho druhu. Mikrofonní kapsle v konfiguraci X/Y XYH-5 dodávaná společně s rekordérem H5 nabízí dva vzájemně sladěné směrové kondenzátorové mikrofony s uspořádáním v úhlu 90 stupňů.

Díky funkci Pre-Record nahrává rekordér H5 průbežně na pozadí a ponechává si v paměti vždy dvě sekundy záznamu před stisknutím tlačítka nahrávání – dvě sekundy, které mohou být někdy rozhodující.

Standardní transportní tlačítka (stop, start/pauza, záznam, přetáčení vpřed/vzad) doplňují na čelním ovládacím panelu rekordéru H5 samostatná tlačítka pro přepnutí jednotlivých stop do pohotovostního režimu. Během přehrávání pak tato tlačítka slouží k aktivaci funkce Mute. Tlačítko Hold deaktivuje všechny ovládací prvky, aby se zabránilo chybným funkcím během záznamu. Pomocí popruhu pro kameru nebo volitelného hot shoe držáku lze rekordér H5 připevnit přímo na kamkordér nebo digitální zrcadlovku.

Napájení rekordéru zajišťují pouhé dvě baterie typu AA – buď alkalické, nebo nabíjecí NiMH. S alkalickými bateriemi lze rekordér používat déle než 15 hodin, a to i při nepřetržitém záznamu. Rekordér H5 však může fungovat i bez baterií, použijete-li volitelný napájecí adaptér. Záznam probíhá přímo na SD a SDHC karty s kapacitou až 32 GB.

Vlastnosti

  • Barva: černá
  • Vzorkovací frekvence: 16, 24bit/44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz
  • Počet mikrofonů: 2
  • Počet nahrávacích stop: 4
  • Velký podsvícený displej
  • 2 kombinované vstupy XLR / Jack 6,3 s fantomovým napájením
  • Analogové ovládání Gain pro každý vstup s ochranou obloukovou tyčí
  • Vestavěné efekty jako low-cut filtr, kompresor nebo limiter
  • Chromatická ladička a metronom
  • Multikanálový a stereo USB audio interface pro PC/Mac/iPad s funkcí loop-back
  • Externí karty: SD, SDHC
  • Adaptér: AD-17 (není součástí)
  • Součástí balení: rekordér, mikrofonní kapsle XYH-5, USB kabel, 2x AA baterie, ochrana proti větru, obal

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Černá
Konektivita USB
Počet vstupů 2
Integrované audio rozhraní ANO
Mikrofonní vstupy 2
Sluchátkový výstup ANO
Konektory vstup Kombo XLR, Jack 6,3
MIDI NE
Max. SPL 140 dB
Integrované DSP efekty ANO
Výdrž baterie 15 hodin
Napájení 2x AA baterie nebo adaptér
Adaptér součástí NE
Obal součástí ANO
Počet kusů v balení 1
Využití Podcast, video, live
Součástí balení Mikrofonní kapsle XYH-5, USB kabel, 2x AA baterie, ochrana proti větru, obal

Recenze

Napsat recenzi

Zoom H5

Zoom H5

Kompaktní kapesní rekordér s vyměnitelnou mikrofonní kapslí, 4 nahrávací stopy, Max. SPL 140 dB, max. kapacita SD/SDHC karty 32 GB, 2 kombinované vstupy s fantomovým napájením, provoz na 2 AA baterie nebo adaptér (není součástí), včetně mikrofonní kapsle XYH-5, USB kabelu, obalu a baterií.

Video

Video

30 dalších produktů ve stejné kategorii: