VOX AC15CH

AC15 Custom 15 W zesilovač. Normal & Top Boost kanál, reaktivní omezovač výkonu.

Cena s DPH 18 990 Kč
Cena bez DPH 15 694 Kč

Na objednávku

VXAC15CH

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    VOX AC15CH

    VOX AC15CH

    AC15 Custom 15 W zesilovač. Normal & Top Boost kanál, reaktivní omezovač výkonu.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    Vox AC15CH - Kytarový lampový zesilovač, série: AC Custom

    Britská firma VOX je v současnosti bezesporu jedním z nejvíce proslulých výrobců nástrojových zesilovačů a komb, efektů a multiefektů, ale také elektrických kytar a baskytar. Tradice této značky sahá do doby těsně po druhé světové válce, nejvíce ji však proslavil model AC30 představený v roce 1958. Tento i jiné zesilovače se postupně staly široce oblíbenými a byly používány mnoha světoznámými kapelami, jako např. The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Jimmy Page, The Kinks, kytaristy Brianem Mayem z kapely Queen či Edgem z U2, kapelou Radiohead a mnohými dalšími... Novodobý rozkvět značky VOX trvá od roku 1992, kdy se jí ujal světový gigant Korg.

    Legendární aparáty řady AC Custom – modely AC15 respektive AC30 jsou nyní k dostání v podobě samostatné hlavy zesilovače. Přírůstkem do této série je současně i speciálně navržený reprobox V212C. Oproti již zavedeným kombům řady AC Custom je u těchto dvou zesilovačů praktickou novinkou zabudovaný třípolohový reaktivní omezovač výkonu – jsou tak mnohem více flexibilní ve smyslu jejich použití – na živá vystoupení a ve zkušebně si klidně dopřejte plný výkon, na domácí hraní či lehký jamík postačí znatelně nižší a pro večerní cvičení je k dispozici zcela zredukovaný. Díky speciálně vyvinuté technologii VOX Reactor Technology, jež optimalizuje interakci mezi zesilovačem a reproboxem a umožňuje tak dostatečné saturování reproduktorů i při těch nejnižších hlasitostech, se tak děje bez jakékoli ztráty na kvalitě zvuku.

    V předzesilovači se nacházejí tři elektronky 12AX7, v koncovém stupni jsou to dvě lampy EL84. Při zapojování nástroje je nutné si vybrat jeden ze dvou vstupů, které zároveň představují dva kanály Normal a Top Boost. Ovládací prvky jsou pojaty velmi tradičně a jednoznačně: celková hlasitost Master Volume společně potenciometrem funkce Tone Cut ovlivňující charakter zvuku na úrovni koncového zesilovače; vybuzení předzesilovací sekce Volume mající pochopitelně vliv na zkreslení zvuku a k tomu dvoupásmový ekvalizér (basy, výšky) pro kanál „Top Boost“. Zabudovány jsou zde dva efekty, a sice Reverb a Tremolo, u kterého lze regulovat Speed (rychlost) a Depth (hloubka čili intenzita). Na zadním panelu se dočkáme dvou výstupů pro připojení reproboxu, přičemž impedanci lze nastavit přepínačem na 8 nebo 16 Ohmů. Dále se zde nachází vstup pro footswitch, kterým lze pohodlně zapínat či vypínat oba zabudované efekty.

    - Kytarový lampový zesilovač
    - Série: AC Custom
    - Výkon: 15 W / 1.5 W / 0.15 W
    - Elektronky: 3x 12AX7 + 2x EL84
    - 2 nástrojové vstupy / 2 kanály (Normal + Top Boost)
    - 2pásmový ekvalizér
    - Zabudovaný reverb
    - Zabudovaný efekt tremolo
    - Funkce Tone Cut
    - 2x výstup pro připojení reproboxu; 2x jack 6,3 mm
    - Impedance: 8 / 16 Ohmů
    - Vstup pro footswitch (Vox VFS2 – není součástí); 1x jack 3,6 mm
    - Reproduktorový kabel součástí balení
    - Rozměry (mm): 610 (šířka), 284 (výška), 266 (hloubka)
    - Hmotnost: 15,3 kg

    Recenze

    Napsat recenzi

    VOX AC15CH

    VOX AC15CH

    AC15 Custom 15 W zesilovač. Normal & Top Boost kanál, reaktivní omezovač výkonu.

    26 dalších produktů ve stejné kategorii: