M-Audio Keystation 88 MK3

M-Audio Keystation 88 MK3 je ultimátní USB/MIDI keyboard třetí generace. Nabízí 88 kláves plné velikosti, kompatibilitu s PC/Mac a iOs zařízeními. Součástí je SW: Ableton Live Lite, Pro Tools first, MPC Beats a množství virtuálních nástrojů.

Cena s DPH 5 190 Kč
Cena bez DPH 4 289 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

CMID123

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    M-Audio Keystation 88 MK3

    M-Audio Keystation 88 MK3

    M-Audio Keystation 88 MK3 je ultimátní USB/MIDI keyboard třetí generace. Nabízí 88 kláves plné velikosti, kompatibilitu s PC/Mac a iOs zařízeními. Součástí je SW: Ableton Live Lite, Pro Tools first, MPC Beats a množství virtuálních nástrojů.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    M-Audio Keystation 88 MK3 midi klaviatura

    M-Audio Keystation 88 MK3 je ultimátní USB/MIDI keyboard třetí generace. Nabízí 88 kláves plné velikosti, kompatibilitu s PC/Mac a iOs zařízeními. Součástí je SW: Ableton Live Lite, Pro Tools first, MPC Beats a virtuální nástroje Velvet, Mini Grand, Vacuum, Boom, DB-33. Xpand!2 + 5x MPC expansion Pack. Začněte vytvářet a hrát na svém počítači Mac nebo PC pomocí nejprodávanějšího 88-klávesového MIDI keyboardu na světě: Keystation 88 MK3. Ať už jste ostříleným profesionálem, který hledá vhodný kontroler, nebo teprve začínáte s USB MIDI keyboardy, Keystation 88 MK3 splní vaše potřeby. Jedná se o jednoduchý, ale šikovný MIDI kontrolér určený pro sekvenování hudby a hraní na virtuálních nástrojích na vašem Mac nebo PC. Keystation 88 MK3 obsahuje 88 klasických kláves, citlivých na rychlost v plné velikosti a komplexní ovládací prvky, které rozšiřují rozsah hratelných not, expresivní schopnosti a vylepšují váš pracovní postup nahrávání.

    Předveďte se!

    S Keystation 88 MK3 je maximalizace vaší kreativity možná během chvíle: použijte plně přiřaditelná tlačítka rozsahu oktáv; kolečka pitch-bend a modulace; volume know a navigeční/směrové ovladače pro přehrávání, hraní a nahrávání pomocí hudebního softwaru bez použití myši nebo trackpadu. Keystation 88 MK3 je vybaven také vstupem pro 1/4" palcovým (6,3 mm) sustain pedál, který vám umožní použít externí ovládací pedál, jako je M-Audio SP2 (prodává se samostatně).

    Totální kontrola nad DAW

    S Keystation 88 MK3 se zbavte potíží s počítačovou produkcí. Kombinace USB napájení v souladu se zažitými standardy a podporou připojení USB-MIDI je instalace hračkou, která producentům a interpretům poskytuje okamžitý přístup k modernímu světu hudební produkce. Díky snadno přístupným ovládacím prvkům pro přehrávání a nahrávání a směrovým tlačítkům můžete zažít nebývalý pracovní postup - přehrávejte, hrajte a nahrávejte pomocí hudebního softwaru bez poižívání myši nebo trackpadu. Podpora Keystation 88 MK3 pro připojení iOS - se sadou Apple iPad Camera Connection Kit (prodává se samostatně) - navíc umožňuje plnohodnotný výkon zvukových aplikací na iPadech a dalších zařízeních iOS.

    Prémiové virtuální nástroje

    Vaše produkce vyžaduje jen to nejlepší! Proto je naše třetí generace řadičů Keystation nabitá profesionálními virtuálními nástroji od předních vývojářů AIR Music Tech. Od aktuálního Xpand! 2, po vintage zvuky e-piana Velvet, vintage zvuky Boomu, nezaměnitelný zvuk Vacuum, klasické varhanní zvuky DB-33 a věrné tóny klavíru Mini Grand, můžete si být jisti, že ať jsou vaše požadavky jakékoli, sada virtuálních nástrojů Keystation 88 MK3 zaručuje splnění všech vašich očekávání s okamžitým tvůrčím potenciálem hned po vybalení!

    Profi DAW součástí

    Objevování vaší kreativity by nemělo být fuškou! Proto zahrnujme tři přední platformy v oboru, ze kterých si můžete vybrat. Objevte svět Ableton Lite, revolučního řešení hudební produkce, které vám umožní spontánně skládat, nahrávat, remixovat, improvizovat a upravovat vaše hudební nápady v plynulém prostředí audio / MIDI. Můžete také vyzkoušet produkční SW, kterým je Pro Tools | First | M-Audio Edition - Kompletní DAW založený na stejných nástrojích pro tvorbu hudby a produkci zvuku, na které se každý den spoléhají oceňovaní umělci, hudebníci, producenti, inženýři. Hledáte špičkovou aplikaci na tvorbu hudby? MPC Beats obsahuje ty nejlepší části legendárního pracovního postupu MPC a obsahuje všechny základní nástroje pro profesionální produkci. Upravujte samply, mixujte skladby, jakýkoli zvuk pomocí syntezátorů, které najdete v legendárních MPC. MPC Beats umí také pracovat s vašemi pluginy AU / VST.

    Zdokonalte svoje dovednosti

    Série Keystation Series společnosti M-Audio usnadňuje rozvoj vašich dovedností na všech úrovních pomocí výukových programů od Skoove a Melodics. Ve hře Skoove se naučíte hrát na klavír se stovkami interaktivních a vysoce kvalitních online lekcí pro klavír pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé hráče. Unikátní metoda Skoove vás při hraní provede zpětnou vazbou v reálném čase, která vám umožní rychleji se zlepšovat a naučit se vše, co potřebujete, abyste se stali úplným hráčem na klavír. Melodics spojuje uživatelsky přívětivé, intuitivní a inspirativní uživatelské rozhraní podporované jedinečným adaptivním učením, motivační mechanikou a přizpůsobenými výzvami, které povzbuzuje uživatele k osvojení různých technik, konceptů a žánrů. S každou relací budujete svalovou paměť, zdokonalujete svoji techniku a hlavně ovládáte svůj keyboard. Melodics je zdarma ke stažení a po registraci Keystation 88 MK3 získáte dalších 40 lekcí zdarma, abyste mohli začít!

    Vlastnosti:

    • 88 rychlostně citlivých kláves plné velikosti pro přirozený pocit z hraní
    • USB/MIDI připojení pro hraní s virtuálními nástroji a práci s DAW
    • 5-pin MIDI výstup pro připojení např. oblíbeného syntezátoru
    • Volume, transportní a navigační tlačítka
    • Ergonomická modulační a pitch-bend kolečka
    • Plug and play podpora pro PC/Mac
    • iOs kompatibilita přes Apple iPad Camera Connection Kit (není součástí)
    • Vstupy pro sustain a expresion pedál
    • SW součástí: Ableton Live Lite, Pro tools First, MPC Beats
    • Virtuální nástroje: Velvet, Mini Grand, Vacuum, Boom, DB-33. Xpand!2
    • MPC Expansion packy: MPC Beats Producer Kits, F9 Instruments Beats Edition. Laniakea Sounds, MSX Audio, ADSR
    • Melodics: 40 výukových lekcí hry na keyboard/piáno zdarma
    • Napájení přes USB nebo DC (9V, 500mA) adaptérem (není součástí)
    • Rozměry: 137.77 x 21.64 x 7.31 (cm)
    • Hmotnost: 6,24 (kg)
    • Jednoduchá kontrola nad SW

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Barva Černá
    Hmotnost 6,24 kg
    Konektivita USB
    Počet kláves 88
    Integrované audio rozhraní NE
    Konektory vstup Jack 6,3 sustain
    Konektory výstup USB, 5 DIN midi
    Adaptér součástí NE
    MIDI ANO
    Rozměry 137.77 x 21.64 x 7.31 cm

    Recenze

    Napsat recenzi

    M-Audio Keystation 88 MK3

    M-Audio Keystation 88 MK3

    M-Audio Keystation 88 MK3 je ultimátní USB/MIDI keyboard třetí generace. Nabízí 88 kláves plné velikosti, kompatibilitu s PC/Mac a iOs zařízeními. Součástí je SW: Ableton Live Lite, Pro Tools first, MPC Beats a množství virtuálních nástrojů.

    Video

    Video

    K tomuto produktu Vám nabízíme

    30 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: