Hidersine W3180A houslový set Vivante 4/4

Studentský houslový set celý s horní deskou z masivního smrku a luby a zadní deskou z javoru. Nechybí ebenový hmatník a struník. Nástroj je vybaven speciálními kolíky Wittner Finetune, které usnadňují ladění. Součástí setu je také kvalitní smyčec z brazilwood, podlouhlé, nárazuvzdorné pouzdro s vnitřními přihrádkami na příslušenství a vnější kapsou na noty a kalafuna Hidersine Rosin.

Cena s DPH 9 990 Kč
Cena bez DPH 8 256 Kč

STUDENTSKÝ SET
Skladem na prodejně

3 Ks

BMW3180A

Více informací

Hidersine W3180A houslový set Vivante 4/4

Ideální nástroj pro studenty. Na špičce výukových trendů a navrženo po konzultaci se členy Evropské asociace učitelů na smyčcové nástroje zajišťuje tento set superrychlé a ultra spolehlivé ladění a hraní je tak pohodlné, jak jen může být.

Váš nový nástroj Hidersine byl zkontrolován a seřízen v servisních dílnách ve Velké Británii. Tento model má velikost 4/4, takže bude vhodný pro děti ve věku od 9 do 12 let, ale důrazně doporučujeme, abyste si promluvili s místním obchodem s hudebními nástroji nebo s učitelem hudby, abyste se ujistili, že vyberete tu správnou velikost. Housle Hidersine Vivente Academy jsou k dispozici v plné velikosti, velikosti ¾½ a velikosti ¼.

Ladění nikdy nebylo snazší

Kolíky Wittner Finetune jsou skutečnou výhodou. Tyto diskrétní kolíky s vnitřním zaměřením usnadňují život při ladění nejen studentům. Většina nástrojů se tradičně ladí pomocí dřevěných kolíků, které jsou „zaklíněny“ do dřevěných otvorů v horní části nástroje, přičemž je na místě udržuje jednoduché tření. Pokud je pak nutné struny naladit, aby se kolíky mohly otáčet, musí se nejprve uvolnit, otočit a poté zatlačit zpět. Tento proces může vyžadovat určité nároky na sílu a mnohdy to není nejsnadnější ani pro zkušené ruce. Navíc mohou kolíky v průběhu času proklouznout - a tím ztratit výšku. Chytré německé inženýrství použité ve Wittner Finetune kolících umožňuje studentovi nebo i profesionálovi kontrolovaným způsobem otáčet kolík s vnitřním ozubením, aniž by hlavní hřídel kolíku ztratila kontakt s nástrojem. To znamená, že můžete provádět drobné zvyšování nebo snižování výšky tónu - stejně jako při ladění kytary. Naladit váš nástroj tak nebylo nikdy nikdy jednodušší… Nyní tedy můžete svůj drahocenný čas věnovat učení a hraní a ne ladění.

Výhody technologie Finetune

    • Finetune kolíky vypadají navenek jako ty tradiční, všechna chytrá technologie je skryta uvnitř
    • Finetune kolíky ušetří studentům a učitelům mnoho času na hodinách
    • Kolíky Finetune jsou standardně vybaveny nástroje Hidersine Academy a Finetune

Antialergenní podbradník montovaný na střed

Podle doporučení mnoha učitelů by podbradník měl být umístěn ve středu, obecně se to považuje za lehčí a pohodlnější polohu pro hraní. Vzhledem k tomu, že poloha podbradníku mění polohu držení houslí, umožňuje o něco snazší pohyb prstů, zejména u dětí a menších hráčů. K této výhodě pohodlí je podbradník vyroben z kompozitního materiálu, který je ideální pro hráče, jejichž pokožka může při kontaktu s opěrkami brady vyrobenými z mořeného dřeva nepříznivě reagovat.

Tón, který se bude neustále zlepšovat

Nástroje Hidersine Vivente mají masivní smrkovou desku. To je důležité, protože primární zvuk vašeho nástroje je ovlivněn v největší míře právě horní ozvučnou deskou. Navíc, jak dřevo stárne, vrchní deska z masivu bude přirozeně stále lépe rezonovat a zvuk se bude dále zlepšovat. Vivente housle, violy a violoncella těží z pravého ebenového hmatníku. Toto ceněné tvrdé dřevo se tradičně používá pro hmatníky a kolíky po stovky let díky svým skutečně dlouhotrvajícím vlastnostem. Nástroje Hidersine Vivente mají nejen masivní horní desku, ale také javorové luby a záda. Tyto prvky dále napomáhají rozvinutí přirozeného a plného zvuku nástroje. Horní deska má nejzásadnější vliv, zadní deska a luby pak dodávají charakter.

Vaše housle, viola nebo violoncello Vivente se dodávají jako set, to znamená, že jsou kompletní se vším tím, co potřebujete, abyste mohli začít. Nástroj je dodáván v podlouhlém nárazuvzdorném pouzdře s vnitřními přihrádkami na příslušenství a vnější kapsou na noty a co je nejdůležitější, set Vivente Academy zahrnuje smyčec z brazilwood. Stačí napnout žíně, nanést trochu přiložené kalafuny Hidersine a smyčec je připraven.

Violin, violy, violoncella a kontrabasy Vivente Academy těží vedle své konstrukce z ebenového hmatníku. Toto ceněné tvrdé dřevo se tradičně používá pro hmatníky po stovky let díky svým skutečně dlouhotrvajícím vlastnostem. 

Součástí tohoto setu je podlouhlé, nárazuvzdorné pouzdro s vnitřními přihrádkami na příslušenství a vnější kapsou na noty, smyčec z brazilwood a kalafuna Hidersine Rosin.

Vlastnosti:

  • Typ nástroje: Housle
  • Velikost nástroje: 4/4
  • Horní deska: Smrk masiv
  • Zadní deska a luby: Javor
  • Krk: Javor
  • Hmatník: Eben
  • Kolíky: Premium Wittner Finetune
  • Podbradník: Hypoalergenní prémiový s uchycením uprostřed nástroje
  • Struník: Eben
  • Struny: Hidersine Synthetic Core Strings

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Přírodní
Provedení Mat
Velikost nástroje 4/4
Přední deska Smrk
Zadní deska Javor
Luby Javor
Krk Javor
Hmatník Eben
Kobylka Javor
Podbradek Kompozit
Kolíky Witter Finetune
Smyčec součástí ANO
Kalafuna součástí ANO
Výška v cm 13
Hloubka v cm 27
Šířka v cm 81
Obal součástí ANO
Hmotnost 2,8kg

Recenze

Napsat recenzi

Hidersine W3180A houslový set Vivante 4/4

Hidersine W3180A houslový set Vivante 4/4

Studentský houslový set celý s horní deskou z masivního smrku a luby a zadní deskou z javoru. Nechybí ebenový hmatník a struník. Nástroj je vybaven speciálními kolíky Wittner Finetune, které usnadňují ladění. Součástí setu je také kvalitní smyčec z brazilwood, podlouhlé, nárazuvzdorné pouzdro s vnitřními přihrádkami na příslušenství a vnější kapsou na noty a kalafuna Hidersine Rosin.

22 dalších produktů ve stejné kategorii: