PEARL P-932

Pearl Demonator dvojitý pedál na basový buben

Cena s DPH 6 890 Kč
Cena bez DPH 5 694 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

PRL240646

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    PEARL P-932

    PEARL P-932

    Pearl Demonator dvojitý pedál na basový buben

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    Pearl Demonator dvojitý pedál na basový buben P-932

    Pedály řady P-930 Demonator
    Tato modelová řada v sobě kombinuje vlastnosti stávající vlajkové lodi Pearlu – série Pearl Eliminator Demon – a bývalé nejvyšší řady, nyní už legendárních modelů – Pearl Eliminator Power Shifter. Výsledkem jsou špičkové pedály, které v sobě spojují inovaci, tradici a kvalitu. Ačkoliv by se to na první pohled podle cenovky nemuselo zdát, jedná se o high-endový hardware, který by ve své cenové kategorii jen stěží našel konkurenci.

    Konstrukce
    Celková konstrukce pedálu se blíží spíše řadám Demon. Z hlediska designu je na první pohled jasné, že jak Demony tak Demonatory pocházejí z jednoho ateliéru, po konstrukční stránce přejímá longboardy a oddělené sloupky. Z původních Eliminátorů zase Power Shifter systém v patě.

    Převod
    Pedály P-930 Demonator disponují odlehčeným řetězovým převodem s klasickou zcela lineární kulatou vačkou Pearl Circle Cam, která se však dá po vzoru původních Eliminátorů upravit pomocí nástavce Orange Progressive Cam. Vznikne tak excentrický převod pro vyšší rychlosti a větší sílu úderu.

    Beatery
    Ke každému správnému pedálu patří beater, konkrétně k Pearl P-930 oboustranný (plast/filc) beater se systémem tlumení vnitřních vibrací Control Core. Jedná se o patentovanou vnitří stavbu hlavy beateru, která přispívá pohodlnějšímu pocitu ze hry při silnějších úderech, prodlužuje celkovou životnost pedálu a napomáhá tichému a hladkému chodu.

    Kardan
    Převodová hřídel konstrukčně, odpovídá modelům Eliminator Power Shifter, avšak je vyrobena z odlehčené slitiny a její povrchová úprava je přizpůsobena designu nové generace pedálů Pearl.

    Konfigurace
    • Řetězový převod
    • Nastavitelný sklon beateru
    • Modulární vačka
    • Power Shifter systém v patě pedálu
    • Dvoustranný beater Control Core

    Recenze

    Napsat recenzi

    PEARL P-932

    PEARL P-932

    Pearl Demonator dvojitý pedál na basový buben

    21 dalších produktů ve stejné kategorii: