SCHECTER Devil Custom 6 BRB

Elektrická kytara, typ Les Paul.

Cena s DPH 22 950 Kč
Cena bez DPH 18 967 Kč

Na objednávku

SET990002

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    SCHECTER Devil Custom 6 BRB

    SCHECTER Devil Custom 6 BRB

    Elektrická kytara, typ Les Paul.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    SCHECTER Devil Custom 6 BRB

    Elektrická kytara, typLes Paul.

    Kobylka Tonepros a odstupňované uchycení strun skrz těloJednoduchou inovací oproti standardnímu typu Tune-o-matic je pevná fixace kobylky i koncového dílu k upevňovacím elementům pomocí dvou miniaturních šroubků. Výhodou je prodloužený sustain, přesnější ladění a pohodlnější hra. To vše díky lepší stabilitě celého systému.

    Odstupňované uchycení a protažení strun skrz tělo vyrovnává pnutí jednotlivých strun, což je výhodné zejména pro různá alternativní „dropped“ ladění. Současně toto řešení zdůrazňuje artikulaci jednotlivých tónů, zlepšuje herní pocit a prodlužuje sustain.

    Lepený krk

    Nástroje s novou konstrukcí lepeného krku poskytují hudebníkovi pohodlný přístup k nejvyšším polohám hmatníku, což přináší pocit ze hry srovnatelný s nástroji vybavenými průchozím krkem. Zároveň však zachovávají příjemný a teplý zvuk jehož původcem je kontakt různých druhů dřev na přechodové patce mezi krkem a tělem, tak jak jsme zvyklí u nástrojů s klasickým lepeným spojením.

    Aktivní snímače

    Aktivní snímače EMG zajišťují nástroji mnohem vyšší výstupní signál, který se lépe vypořádá jak s různou impedancí vstupu kytarového zesilovače, tak s prakticky libovolnou délkou kabelu. Signál je mnohem méně náchylný na rušivé vlivy indukované do kabelu, jako je brum apod. a také je výrazně tolerantnější např. ke kytarovým vysílačkám, které jeho zvuk ovlivňují výrazně méně, než u pasivních snímačů. Dalším bonusem je prodloužený sustain, dílem díky tomu, že magnetické pole snímače neomezuje kmitání strun tak, jako u pasivních snímačů, dílem díky samotné vyšší citlivosti. Zcela očividná je také lepší schopnost přebuzení lampového zesilovače vyšším výstupním signálem a z toho plynoucí snadnější dosažení požadované úrovně zkreslení.

    EMG 81

    EMG 81 je snímač s velmi silným výstupem navržený speciálně pro sólové kytaristy. Výborně dokáže přebudit zesilovače vybavené ovladačem Master Volume. Nabízí ostrý attack, a dlouhý sustain, který oceníte při brilantních sólových výstupech.

    Snímač využívá malý keramický magnet v kombinaci s ocelovými pólovými nástavci.

    Ve svých nástrojích jej má spousta muzikantů po celém světě, k těm nejznámějším patří např: Kirk Hammet (Metallica) a Kerry King (Slayer).

    EMG 85

    Přestože má EMG 85 větší měřitelný výstup než typ EMG81, jeho reakce na vibrace strun je zcela jiná. Typ 85 používá dvě cívky s magnety typu Alnico, díky kterým si lépe poradí s „tučnými“ basy a doplní zvuk o kulaté a příjemné výšky.

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Typ kytary Les Paul

    Recenze

    Napsat recenzi

    SCHECTER Devil Custom 6 BRB

    SCHECTER Devil Custom 6 BRB

    Elektrická kytara, typ Les Paul.

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: