AKG K702

Dynamická sluchátka nejvyšší kategorie, otevřená.

Cena s DPH 3 990 Kč
Cena bez DPH 3 298 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

AKG016582

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    AKG K702

    AKG K702

    Dynamická sluchátka nejvyšší kategorie, otevřená.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    AKG K702

    AKG K702 například používají revoluční systém cívek s plochými vodiči ve spolupráci s neodymiovými magnety. Maximálně věrného podání zvuku s průzračnými výškami a precizními basy dosahují sluchátka K702 za pomocí dvouvrstvé membrány technologie Varimotion. Díky použitým technologiím se mohou tato sluchátka pochlubit opravdu nevídanými specifikacemi, např. frekvenčním rozsahem 10Hz – 39,8 kHz nebo citlivostí 105 dB. Ačkoli je zvuk prioritou, AKG při výrobě sluchátek myslí i na pohodlnost nošení a praktičnost. AKG K702 disponují hlavovým mostem se systémem automatického přizpůsobení tvaru hlavy. Hlavový most je navíc vyrobený z pravé kůže. Komfortu přispívají také sametové „3D“ náušníky, které lze snadno sejmout a vyprat.
    Tradiční výbavou profesionálních sluchátek AKG je vysoce kvalitní odnímatelný kabel vyrobený z bezkyslíkaté mědi. Kabel se ke sluchátkům připojuje pomocí miniXLR konektoru, samozřejmostí jsou pozlacené kontakty. Všechny výrobky K 702 jsou individuálně testovány a číslovány.

    Membrána Varimotion
    U profesionálních studiových sluchátek série „K“ je využita patentovaná technologie membrány Varimotion. Standardní membrána sluchátek je vyrobena z extrémně tenké fólie a při tom jsou po ní požadovány rozporuplné, nemožné, ba téměř artistické schopnosti.
    Okraj musí být elastický a umožňovat tak co nejjemnější kmitání a vibrace, naproti tomu středová část by měla být tvrdá a rigidní, jelikož se v podstatě musí chovat jako píst. Konstruktéři AKG si s tímto úkolem poradili pomocí systému Varimotion u nějž má membrána v různých místech svého průměru rozdílnou tloušťku. Středová část je silnější a dovoluje tak „chování pístu“ bez nežádoucích částečných oscilací. Výsledkem je absolutně realistický zvuk s výbornou perspektivou a otevřeným, „vzdušným“ charakterem na vyšších frekvencích. Okraj membrány a její pohyblivá zóna je oproti tomu tenčí, snadno vibruje a poskytuje tak silné a průrazné basy.

    Vlastnosti:
    - Konstrukce: otevřená (circumaurální)
    - Membrána: dynamická
    - Frekvenční rozsah: 10 Hz – 39,8 kHz
    - Citlivost: 105 dB SPL / V
    - Impedance: 62 Ohm
    - Max zátěž: 200 mW
    - Kabel: 3 m (bezkyslíkatá měď, miniXLR konektor)
    - Tělo: kov/plast
    - Konektor: zlacený ?“ Jack
    - Cívky s plochými vodiči
    - Dvouvrstvá membrána Varimotion
    - 3D náušníky
    - Hmotnost: 235g (bez kabelu)
    - Příslušenství: kabel 3 m, redukce Jack 3,5/6,3 mm

    Recenze

    Napsat recenzi

    AKG K702

    AKG K702

    Dynamická sluchátka nejvyšší kategorie, otevřená.

    16 dalších produktů ve stejné kategorii: