Bennett & Ross BB-522 BN Sunderskog

Bluetooth reproduktor, 60 W, 3,5mm AUX In, USB, TF slot.

Cena s DPH 3 390 Kč
Cena bez DPH 2 802 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

00082074

Více informací

Bennett & Ross BB-522 BN Sunderskog bluetooth reproduktor

Bluetooth reproduktor Bennett & Ross Sunderskog je důkazem dobrého vkusu ve zvuku a designu. Užijte si poslech s Bassreflex zvukovým systémem s pomocí připojení skrze Bluetooth®, port USB nebo Aux In. To vše zabaleno v mimořádně atraktivním dřevěném designu s vysoce kvalitními komponenty.

Se svými 60 watty výkonu přináší Sunderskog prvotřídní zvuk, i díky kombinaci výkonných reproduktorů a bassreflexového otvoru. BB-522 má také 6 nastavení EQ pro přizpůsobení zvuku příslušnému prostředí.

Sunderskog má Bluetooth® přijímač s dosahem cca 10 metrů, což usnadňuje ovládání zařízení ze smartphonu nebo tabletu. Pokud systém připojíte k druhému, volitelnému Sunderskog přes Bluetooth®, získáte dokonce skutečný bezdrátový zvuk ve stereu.

Reproduktor má pomocný vstup pro 3,5mm stereo jack konektory pro přehrávací zařízení bez funkce Bluetooth®. Jednotka Bluetooth® se pohodlně vypne, jakmile je připojen USB nebo audio kabel. Soubory ve formátu MP3 a WAV lze přehrávat přes USB port a TF slot.

Vysoké nároky můžete klást i na design: vznešeně vypadající, vysoce kvalitně zpracovaná dřevěná dýha zdobí Sunderskog a dělá z něj pozornost v každém myslitelném prostředí. Ovládací prvky s příkladnou haptikou a důmyslně navržená dvoubarevná přední maska ​​završují celkový obraz.

Vlastnosti

  • Barva: přírodní
  • Bassreflexový otvor na zadní straně
  • Ekvalizér (6 druhů nastavení)
  • Bluetooth připojení (dosah cca 10 m)
  • 3,5mm Jack AUX vstup
  • USB
  • TF slot
  • Výkon: 60 W

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Přírodní
Materiál Dřevo
Konektivita Bluetooth, USB
Konektory vstup Jack 3,5 (stereo)
Adaptér součástí ANO
Počet kusů v balení 1

Recenze

Napsat recenzi

Bennett & Ross BB-522 BN Sunderskog

Bennett & Ross BB-522 BN Sunderskog

Bluetooth reproduktor, 60 W, 3,5mm AUX In, USB, TF slot.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: