Hartke HD-500 - basové kombo 500W

basové kombo 500W

Cena s DPH 12 990 Kč
Cena bez DPH 10 736 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

HAR381059

Více informací

Výkon a mobilita

Nový přírůstek do populární řady Hartke HD s označení HD500 nabízí 500W poctivého basového zvuku při váze pouhých 15,6kg. Kombo je osazeno dvojicí 10" reproduktorů s patentovanou technologií HyDrive (membrána papír/hliník) osazených neodymovými magnety. Díky kombinaci lehkých magnetů a výkonného zesilovače třídy D, dosahuje kombo pozoruhodného výkonu při velmi nízké váze. 

Technologie HyDrive

Patentovaná technologie HyDrive přinesla nový standard do basového zvuku. Díky ní se podařilo spojit do jediného reproduktoru teplý a vřelý zvuk papírových membrán s jasným, průrazným a konkrétním zvukem hliníku. Použití neodymových magnetů zajišťuje zvuk bez kompromisů při udržení nejnižší možné váhy.

Vymodelujte svůj ideální zvuk

Díky mnohaletým zkušenostem založených na komunikaci s komunitou basových hráčů, vytvořila firma Hartke legendární obvod Shape, který lze skvěle využít k vytvoření ideálního basového zvuku. Jedná se o přednastavenou křivku EQ, která byla navržena tak, aby za pomoci zesílení a potlačení určitých frekvencí ve frekvenčním pásmu basového aparátu, jednoznačně zlepšila a posunula Váš basový zvuk. Obvod Shape je vybaven variabilním filtrem a vše je doplněno o standardní 3-pásmový EQ, který zaručuje další možnosti v práci se zvukem.

Basové kombo Hartke HD 500 je naprosto univerzální aparát s dostatečným výkonem pro velká pódia i bohatou výbavou a zvukovou variabilitou, která uspokojí Vaše nároky při studiovém použití.  

Parametry

● basové kombo 

● výkon: 500W 

● basový reproduktor : 2x 10", hybridní HyDrive membrána (papír + hliník), neodymové magnety 

● preamp: basy, středy, výšky, obvod Shape s variabilním filtrem, hlasitost 

● 1 x vstup s konektorem Jack pro aktivní/ pasivní basu 

● stereo vstup s konektorem Jack 3,5mm pro připojení MP3 

● stereo sluchátkový výstup 

● symetrický linkový výstup s konektorem XLR 

● efektová smyčka 

● vrchní madlo na přenášení 

● ochranná kovová mřížka před reproduktorem

Recenze

Napsat recenzi

Hartke HD-500 - basové kombo 500W

Hartke HD-500 - basové kombo 500W

basové kombo 500W

30 dalších produktů ve stejné kategorii: