ART T8

8 kanálový transformátorový galvanický izolátor.

Cena s DPH 5 490 Kč
Cena bez DPH 4 537 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

ART892733

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    ART T8

    ART T8

    8 kanálový transformátorový galvanický izolátor.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    ART T8 - 8kanálový transformátorový galvanický isolator

    ART T8 je osmikanálový pasivní transformátor / izolátor, který slouží ke galvanickému oddělení vstupu od výstupu. Odstraňuje ze signálu rušení způsobené zemními smyčkami. Uplatnění najde ve všech situacích, kde dochází k průniku rušivých proudů do obvodů, které přenášejí užitečný signál. Zabudované transformátory se vyznačují čistým a neutrálním zvukem s širokým frekvenčním rozsahem a vyrovnanou frekvenční odezvou. T8 lze použít také jako redukci mezi konektory XLR, TRS a RCA. Transformační poměr je 1:1.
     
    Přístroj s jednoduchou vnitřní konstrukcí je na vstupu vybavený konektory XLR (female), 1/4" TRS a RCA. Výstupní signál je směrován do XLR (male), 1/4" TRS a RCA výstupů. Díky širokému frekvenčnímu rozsahu od 10 Hz do 50 kHz pasivní konstrukci je možné izolátor použít i pro audio signály s vysokým rozlišením. Jeho zapojením do zvukového řetězce nedochází k žádné degradaci signálu. Uplatnění najde jak v pevných instalacích, tak při živém ozvučování. Robustní kovové provedení zaručuje vysokou odolnost. T8 je uzpůsoben pro montáž do racku (výška 1U).
     
    Audio příslušenství
    Jako součást širokého výrobkového portfolia nabízí společnost ART ucelenou nabídku přístrojů určených pro úpravu audio signálu v komerčních instalacích, studiovém nahrávání a živém ozvučování.  K dispozici jsou zařízení určená pro zvýšení kvality zvuku (eliminátory brumu, izolátory, transformátory), konvertory úrovně signálu, ovladače studiových monitorů, předzesilovače nebo časovače určené pro pódiovou produkci. Díky robustnímu provedení tvoří tyto komponenty spolehlivý článek každé ozvučovací sestavy.
     
    Vlastnosti:
    • frekvenční rozsah: 10 Hz – 50 kHz (+/- 0,5 dB @ +4 dBu)
    • THD: 0,01 % @ 1 kHz, +18dBu, <0,1 % @ 100 Hz, +24 dBu
    • útlum: 0,4dB @ 100 kOhm, 5,5dB @ 600 Ohm
    • vstupy: XLR (female), 1/4" TRS, RCA
    • výstupy: XLR (male), 1/4" TRS, RCA
    • pasivní konstrukce, bez napájení
    • rozměry: 44,5 mm x 482,6 mm x 95 mm
    • hmotnost: 1,7 kg

    Recenze

    Napsat recenzi

    ART T8

    ART T8

    8 kanálový transformátorový galvanický izolátor.

    29 dalších produktů ve stejné kategorii: