VOX Mini Go 10 BR

Kytarové modelingové kombo, výkon 10 W, 6.5" reproduktor, 10 modelů apatárů, 8 efektů, looper, bicí automat, integrovaná ladička, 3 nastavitelné úrovně výkonu, napájení adaptérem nebo externí power bankou.

Cena s DPH 6 590 Kč
Cena bez DPH 5 446 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

VXVMG10BR

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    VOX Mini Go 10 BR

    VOX Mini Go 10 BR

    Kytarové modelingové kombo, výkon 10 W, 6.5" reproduktor, 10 modelů apatárů, 8 efektů, looper, bicí automat, integrovaná ladička, 3 nastavitelné úrovně výkonu, napájení adaptérem nebo externí power bankou.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    VOX Mini Go 10 BR

    Série kytarových aparátů VOX Mini GO přichází s řadou svěžích, zemitých, organických barev, které inspirují uživatele k tomu, aby se vydali do přírody a uvolnili svou hudební kreativitu.

    Kytarové kombo VOX MINI GO si můžete vzít kamkoli jen potřebujete, můžete na něj hrát kdekoli potřebujete, ať už jste doma, na ulici nebo na koncertním pódiu. Toto lehké a kompaktní kombo může být v případě potřeby napájené z externí powerbanky. Nabízí nadupané a realistické modely aparátů vycházejících z modelů, které naleznete v Cambridge50, ale i nově vyvinutý vokodér pro hlasovou modulaci, vestavěné efekty, díky nimž získáte celou řadu zvukových možností, mikrofonní vstup, AUX vstup, sluchátkový jack a bicí automat, který vám zahraje podklady spousty stylů… to vše jako standardní vybavení.

    Tento model je vybaven 6,5“ reproduktorem a nastavitelným výstupním výkonem až 10 wattů. Navíc má integrovaný looper, který je možné použít spolu s efekty a rytmickou sekcí pro dosažení větší rozmanitosti vašich vystoupení.

    Modely aparátů, které jsme použili k definování zvuku série VOX MINI GO, využívají modelingovou technologii VET, jaká je použita v aparátu VOX Cambridge50, a která nabízí realistický a responzivní zvuk. Zahrnují tradiční VOX AC30, velkou sestavu reprezentující 80. léta, a high-gain aparát s masivním zkreslením. K dispozici je i linkový výstup LINE pro použití s elektro-akustickou kytarou nebo klávesami. Do komba byl zabudován nový, jedinečný vokodér pro hlasové modulační efekty, jejichž zvuk připomíná hru na „mluvící“ kytaru. Tenhle efekt lze spustit tím, že hrajete na kytaru a zároveň zpíváte nebo mluvíte do mikrofonu (nebo když jen hrajete na kytaru, pokud nemáte připojený mikrofon).

    Modely zesilovačů: DELUXE CL, BOUTIQUE CL, BOUTIQUE OD, VOX AC30, VOX AC30TB, BRIT 800, BRIT VM, SL-OD, DOUBLE REC, VOCODER, LINE

    Efekty pro sérii VOX MINI GO byly vylepšeny preciznějším modelingem tak, aby poskytovaly čistější zvuk, který se dobře hodí do moderní hudby, což vám zároveň umožňuje vytvářet širší paletu zvuků. V nabídce jsou efekty jako chorus, phaser a oktáver. Najdete tu delay/reverb, dohromady osm různých efektů.

    Vedle jacku pro vaši kytaru je MINI GO vybaven celou řadou vstupů a výstupů. Můžete nastavovat hlasitost mikrofonního vstupu a na vstupní signál aplikovat i delay/reverb efekty, což je ideální, kdy hrajete a zpíváte jako sólový umělec. Můžete si také vybrat model aparátu VOCODER pro efekt hlasové modulace, který zní, jako byste hráli na „mluvící“ kytaru, což lze využít, když hrajete na kytaru a zároveň zpíváte nebo mluvíte do mikrofonu.

    Do AUX IN můžete připojit přehrávač hudby nebo externí zvukový zdroj, což vám společně s nástrojovým a mikrofonním vstupem poskytuje vlastně tři simultánní vstupní kanály.

    MINI GO má navíc vestavěný simulátor reproboxu, což lze slyšet díky sluchátkovému výstupu. Tenhle simulátor doplňuje výstupní signál o charakteristiku kytarového reproboxu těsně předtím, než signál projde koncovým zesilovačem. To je ideální při nahrávání do audio nahrávacího zařízení nebo když cvičíte se sluchátky.

    Sérii VOX MINI GO lze napájet buď standardně dodávaným AC adaptérem nebo z powerbanky, dostupné u specializovaných prodejců. Tyto komba jsou ideální volbou pro pouliční představení nebo jakékoli venkovní vystoupení. Pro dopravu kamkoli potřebujete, lze využít připevněný popruh a můžete tak na kytaru hrát kdekoli a kdykoli se vám zachce.

    Výstupní výkon zesilovače lze nastavit ve třech stupních: FULL, 1/10 nebo 1/100. To umožní rychle zvolit hlasitost podle prostředí, ve kterém hrajete.

    Vlastnosti

    • Typ komba: modelingové
    • Barva: béžová (Smokey Beige)
    • Výkon: 10 W
    • Reproduktor: 6,5" 16 Ohmů
    • Modely aparátů: 11 (DELUXE CL, BOUTIQUE CL, BOUTIQUE OD, VOX AC30, VOX AC30TB, BRIT 800, BRIT VM, SL-OD, DOUBLE REC, VOCODER, LINE)
    • Efekty: 8 (CHORUS, PHASER, TREMOLO, OCTAVE, ANALOG DELAY, DIGITAL DELAY, SPRING, HALL)
    • Vestavěný looper (nahrávací čas 0,25-45 sec)
    • Bicí automat
    • Tempo: 40-240 bpm
    • Integrovaná ladička: E1-E6 (41,2 Hz-1318,5 Hz)
    • Vstupy/Výstupy: INPUT jack, MIC IN jack, AUX IN jack, PHONES jack, FOOT SW jack, DC jack, DC 5V IN jack
    • 3 nastavitelné úrovně výstupního výkonu (FULL, 1/10 nebo 1/100)
    • Napájení: AC adaptér, nebo externí powerbanka (DC 5V, není součástí balení)
    • Rozměry (š x h x v): 296 x 210 x 294 mm
    • Hmotnost: 4,5 kg
    • Součástí balení: AC adaptér DC 12V, popruh na přenášení
    • Volitelné příšlušenství: nožní spínač VFS3

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Barva Hnědá
    Integrovaná ladička ANO
    Sluchátkový výstup ANO
    Velikost reproduktoru 6,5"
    Typ komba Modelingové
    Integrované DSP efekty ANO
    Výkon 10 W
    Napájení Adaptér, externí powerbanka (není součástí)
    Adaptér součástí ANO
    Rozměry 296 x 210 x 294 mm
    Hmotnost 4,5 kg
    Součástí balení Adaptér, popruh na přenášení

    Recenze

    Napsat recenzi

    VOX Mini Go 10 BR

    VOX Mini Go 10 BR

    Kytarové modelingové kombo, výkon 10 W, 6.5" reproduktor, 10 modelů apatárů, 8 efektů, looper, bicí automat, integrovaná ladička, 3 nastavitelné úrovně výkonu, napájení adaptérem nebo externí power bankou.

    Video

    Video

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: