Roland FP-60X-WH

Stage piano v bílém provedení s 88 klávesami s dynamikou úhozu a kladívkovou mechanikou ze syntetické slonoviny. K dispozici je 351 zvuků, 256 násobná polyfonie, USB, Bluetooth nebo 2 výstupy na sluchátka a zvukový systém s výkonem 26W.

Cena s DPH 25 990 Kč
Cena bez DPH 21 479 Kč

Další varianty

USB, Bluetooth
Na objednávku

422072

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    Roland FP-60X-WH

    Roland FP-60X-WH

    Stage piano v bílém provedení s 88 klávesami s dynamikou úhozu a kladívkovou mechanikou ze syntetické slonoviny. K dispozici je 351 zvuků, 256 násobná polyfonie, USB, Bluetooth nebo 2 výstupy na sluchátka a zvukový systém s výkonem 26W.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    Roland FP-60X-WH stage piano

    Přenosný digitální klavír s výjimečným zvukem v elegantním a stylovém kabinetu, který skvěle vypadá a snadno se přenáší. Speciálně navržený vestavěný ozvučovací systém vytváří bohatý a podmanivý zvuk s dostatečnou projekcí pro menší koncertní prostory. Rozšířená zvuková výbava poskytuje skvělý základ pro hraní různých hudebních stylů. Moderní technologie Bluetooth umožňuje bezdrátové spojení s vaším tabletem nebo smartphonem a zvýšení efektivity vašeho cvičení s aplikacemi Roland Piano Designer/Piano Every Day. FP-60X nabízí skutečně výjimečnou hodnotu - nástroj se špičkovým zvukem klavíru v efektivním formátu, který si můžete vzít s sebou kamkoli. FP-60X je vybaven nejlepšími technologiemi Roland se špičkovým zvukem a dynamickým charakterem, který uspokojí i náročné pianisty. Zvukový procesor SuperNATURAL Piano má dynamické a expresivní vlastnosti akustického grand piana, s příjemnými a komplexními harmonickými změnami. S nadprůměrnou polyfonii 256 hlasů můžete do sytosti využívat Damper pedál a dosáhnout autentický zvukový projev i při hraní komplikovaných skladeb. Nad tím vším stojí klaviatura PHA-4 s funkcí Escapement a povrchovým provedením Ivory Feel a nejnovější technologií snímání, která dokonale přenese do zvuku i ty nejjemnější doteky.

    Vestavěný reprosystém ve většině přenosných klavírů má výrazné omezení a dokáže poskytnout uspokojivý zvuk pouze pro hraní a cvičení doma. Díky sofistikovanému designu, odvozenému z vlajkového modelu FP-90, dokáže FP-60X hrát "velkým" zvukem, který se krásně rozléhá v menších koncertních prostorech. Nebudete potřebovat externí ozvučení. Reproduktory a integrovaný zesilovač je pečlivě vyladěný pro precizní reprodukci všech zvukových detailů. Přímo v kabinetu klavíru jsou speciální ozvučnice, které mu dodají bohatý zvuk s výjimečným dynamickým rozsahem. S praktickým třípásmovým ekvalizérem můžete upravit zvukový charakter tak, aby dokonale ladil s akustikou místnosti. Pro noční dříče tu jsou připraveny dva sluchátkové výstupy (ideální pro čtyřručku) s prostorovým 3D zvukem. Série X nově disponuje vstupem pro mikrofon a režimem Auto Tempo či My Stage. I v případě, že většinou hrajete klasiku, občas se vyskytnou situace, kdy potřebujete vytáhnout i jiné zvuky a přizpůsobit se různým skladbám nebo stylem. FP-60X to zvládá - s velkým výběrem profesionálních zvuků elektrického klavíru, smyčcových nástrojů, varhan a syntezátorů máte dostatečné zvukové možnosti pro téměř jakýkoli hudební styl. Vaše oblíbené zvuky si dokonce můžete uložit, spolu s dalšími parametry (Layer, Split) v 30 uživatelských registracích, a kdykoli se k nim vrátit. Na ovládacím panelu jsou v pohodlném dosahu ovladače UPPER a LOWER, kterými můžete kdykoli upravit vyvážení zvolených zvuků.

    Praktická Bluetooth konektivita umožňuje spojení FP-60X s vaším smartphonem nebo tabletem a změní způsob, jakým jste dosud hráli a cvičili. Můžete pohodlně přehrávat hudbu přes reprosystém klavíru - skvělé pro domácí cvičení nebo hraní v doprovodu připravených nahrávek. Po nainstalování bezplatné aplikace Roland Piano Partner 2 do vašeho tabletu je to ještě lepší - aplikace vám poskytne hudební doprovod v různých žánrech, které inteligentně sledují hrané akordy. FP-60X podporuje i MIDI přenos přes Bluetooth a umožňuje nahrávání a produkci s GarageBand pro iOS a jinými hudebními aplikacemi.

    FP-60X je nabitý nejnovější technologií a praktickými funkcemi, které ocení zejména často hrající hudebníci. Jeho design je jednoduchý a efektivní. Stylové a elegantní provedení je inspirováno klavírem FP-90X, který získal mezinárodní designové ocenění. Při používání v domácnosti ho můžete zkombinovat se stojanem KSC-72 a pedálovou jednotkou KPD-90 do moderního tvaru pianina. Stojan KSC-72 je pevný, odolný a má jednoduchý moderní design. Trojitý pedál KPD-90 s technologií Progressive Damper Action umožňuje při hraní využívat všechny běžné pedálové techniky.

    Vlastnosti:

    • Klaviatura: PHA-4, Escapement
    • Typ klaviatury: Kladívková, plastová
    • Povrch klaviatury: Syntetická slonovina
    • Počet kláves: 88
    • Automatické doprovody: Ne
    • Počet zvuků: 351
    • Vstupy: Damper, Sostenuto, Soft, Jack 3,5 mm TRS
    • Výstupy: 2x Jack 6,3 mm TS, 1x Headphone Jack 6,3 mm TRS, 1x Headphone Jack 3,5 mm TRS
    • Polyfonie: 256
    • USB to Host: Ano
    • USB to Device: Ano
    • Midi: Ano
    • Bluetooth: Ano
    • Ozvučení: Ano
    • Výkon reproduktorů: 26 W
    • Obsah balení: Adaptér, napájecí kabel, notový stojan, pedál DP-10
    • Rozměry: 1291 x 382 x 126 mm
    • Hmotnost: 19,3 kg
    • Barva: Bílá
    • Adaptér součástí: Ano
    • Země výroby: Malajsie

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Barva Bílá
    Počet kláves 88
    Polyfonie 256
    Konektivita USB. Bluetooth
    Verze Bluetooth 3.0 (audio), 4.0 (midi)
    Počet vstupů 2
    Počet výstupů 3
    Mikrofonní vstupy 1
    Sluchátkový výstup 2
    Konektory vstup Damper, Sostenuto, Soft, Jack 3,5 mm TRS
    Konektory výstup 2x Jack 6,3 mm TS, 1x Headphone Jack 6,3 mm TRS, 1x Headphone Jack 3,5 mm TRS
    MIDI ANO
    Výkon 26 W
    Adaptér součástí ANO
    Rozměry 1291 x 382 x 126 mm
    Obal součástí NE
    Hmotnost 19,3 kg
    Počet kusů v balení 1
    Země původu Malajsie
    Využití Studio, live

    Recenze

    Napsat recenzi

    Roland FP-60X-WH

    Roland FP-60X-WH

    Stage piano v bílém provedení s 88 klávesami s dynamikou úhozu a kladívkovou mechanikou ze syntetické slonoviny. K dispozici je 351 zvuků, 256 násobná polyfonie, USB, Bluetooth nebo 2 výstupy na sluchátka a zvukový systém s výkonem 26W.

    Video

    Video

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: