Lechgold FL-19/2oE příčná flétna

Příčná flétna z postříbřeného niklu, 3-dílná, ladění C.

Cena s DPH 7 490 Kč
Cena bez DPH 6 190 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

00097521

Více informací

Lechgold FL-19/2oE příčná flétna

Flétny řady Lechgold FL nabízejí vynikající zpracování a skvělou hratelnost. Kromě profesionálních zvukových kvalit jsou tyto kompletně postříbřené nástroje skutečným vrcholem také z vizuálního hlediska.

Odsazená konstrukce s vyčnívajícím G mechanismem a C patkou jsou standardní pro tuto řadu fléten. Každá flétna je dodávána s pouzdrem, vytěrákem a polstrovanou taškou přes rameno. Flétna vyrobená z postříbřeného niklu přesvědčí trvale velmi dobrou odezvou a plným hřejivým zvukem. S uzavřenými klapkami se hraje snadněji, protože všechny tónové otvory se čistě uzavírají a umožňují tak trvale dobrý zvuk.

Ke každé flétně Lechgold je dodáváno kvalitní koženkové pouzdro, do kterého jednotlivé díly perfektně pasují. Pro přepravu na lekce, zkoušky a představení je k dispozici velkoryse polstrovaná taška na přenášení s ramenním popruhem. Popruh lze nastavit na délku nebo dokonce úplně sundat. Dřevěný vytěrák umožňuje každodenní čištění flétny a rozumným způsobem završuje celkové balení.

Abyste si svůj nástroj mohli užívat po dlouhou dobu, všechny dechové nástroje jsou podřízeny důsledné kontrole kvality. Ta se provádí v  mistrovsky vedené dechové dílně kvalifikovanými nástrojáři. Bezvadný stav garantujeme certifikátem, který je přiložen k přístroji.

Vlastnosti

  • Materiál: postříbřený nikl
  • Počet dílů: 3
  • Uzavřené klapky G, C patka
  • Ladění: C
  • Součást balení: Dřevěná tyč na vytěrák, pouzdro, polstrovaný obal s ramenním popruhem

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Stříbrná
Provedení Lesk
Materiál Postříbřený nikl
Počet dílů 3
Ladění C
Obal součástí ANO
Popruh(y) součástí ANO
Počet kusů v balení 1

Recenze

Napsat recenzi

Lechgold FL-19/2oE příčná flétna

Lechgold FL-19/2oE příčná flétna

Příčná flétna z postříbřeného niklu, 3-dílná, ladění C.

29 dalších produktů ve stejné kategorii: