iRig PRO I/O IK Multimedia

Mobilní zvuková karta pro iOS,Android,Mac/PC,24-bit/96kHz, MIDI.

Cena s DPH 3 290 Kč
Cena bez DPH 2 719 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

SIKM843

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    iRig PRO I/O IK Multimedia

    iRig PRO I/O IK Multimedia

    Mobilní zvuková karta pro iOS,Android,Mac/PC,24-bit/96kHz, MIDI.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    iRig PRO I/O
    iRig Pro I/O je další generací audio rozhraní iRig Pro, prvního mobilního rozhraní, prostřednictvím kterého můžete propojit jakékoli studiové vybavení s iPhone, iPad, Mac, PC nebo Android zařízením a nahrávat či přehrávat prakticky cokoliv kdekoliv.
     
    iRig Pro I/O v sobě kombinuje jak audio, tak MIDI rozhraní a byl vytvořen proto, abyste mohli snadno připojit a využívat pokud možno jakékoliv studiové vybavení i přímo v terénu na cestách. Tento cíl splňuje velmi dobře. Můžete k němu totiž připojit studiový nebo vokální mikrofon, kytaru, basu, klávesy, zvukový modul, MIDI kontroler … prostě prakticky cokoliv.
     
    Nadstandardní výbava
    Srdcem tohoto audio rozhraní jsou 24-bit AD a DA převodníky, které pracují se samplovací frekvencí až 96 kHz a poskytují tak studiovou kvalitu. Jak už bylo zmíněno, lze k iRig Pro I/O připojit i studiový mikrofon, a to zejména díky XLR konektoru a podpoře +48V fantomového napájení, které je nutné pro kondenzátorové mikrofony. Nově také obsahuje velký přehledný knob pro nastavení zesílení a tak nastavení správné úrovně je otázkou okamžiku. iRig Pro I/O také nabízí 6,3mm Hi-Z jack pro připojení nástroje s pasivním nebo aktivním snímačem. Je také vybaven MIDI rozhraním, takže můžete snadno využít a ovládat svou MIDI výbavu.
     
    Jedna z hlavních výhod iRig Pro I/O je audio výstup v podobě sluchátkového 3,5mm stereo jacku, který má samostatné ovládání hlasitosti. Můžete tak přehrávat, nahrávat či monitorovat audio s patřičnou hloubkou a headroomem, který přísluší pouze tradiční studiové výbavě.
     
    Konektivita a napájení
    iRig Pro I/O je vybaven Lightning a USB kabelem, takže jej lze připojit k jakémukoliv kompatibilnímu  iPhone, iPad, Mac, PC nebo Android zařízení. Také možností napájení je několik. Při samostatném použití s iPhone, iPad nebo Android zařízením můžete napájet iRig Pro I/O pomocí dvou tužkových (AA) baterií, které poskytují dostatek energie pro +48V fantomové napájení kondenzátorových mikrofonů. Když použijete iRig PSU 3A síťový adaptér, tak můžete dokonce nabíjet iPhone nebo iPad skrze iRig Pro I/O. Při použití s Mac/PC je možné napájet iRig Pro I/O z USB portu počítače.
     
    Softwarová výbava
    Za zmínku stojí jistě i softwarová výbava v hodnotě €550, která v sobě zahrnuje plné verze softwaru AmpliTube pro iOS, AmpliTube 4 pro Mac/PC, SampleTank 3 SE, T-RackS Deluxe s Mic Room a další.

    Recenze

    Napsat recenzi

    iRig PRO I/O IK Multimedia

    iRig PRO I/O IK Multimedia

    Mobilní zvuková karta pro iOS,Android,Mac/PC,24-bit/96kHz, MIDI.

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: