Hidersine Cello Vivente Academy 4/4 Set

Celý studentský cellový set disponující speciálními kolíky Wittner Fine-Tune pro snazší ladění nástroje, s masivní smrkovou horní deskou a luby a zadní deskou z javorového masivu. Součástí setu je také kvalitní smyčec z brazilwood, gigbag s kapsou na smyčec a příslušenství a kalafuna Hidersine Rosin.

Cena s DPH 23 990 Kč
Cena bez DPH 19 826 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

BMW3182AG

Více informací

Hidersine Cello Vivente Academy 4/4 Set

Jasná volba pro ctižádostivého studenta, violoncello Vivente Academy od společnosti Hidersine vám umožňuje strávit méně času laděním a více času hraním díky neuvěřitelnému Wittner Fine-Tune systému kolíků. Když k tomu přidáte masivní tělo, hmatník z ebenu, lehký struník a bodec z uhlíkových vláken, máte skutečně vynikající studentský nástroj.

Váš nový nástroj Hidersine byl zkontrolován a seřízen v servisních dílnách ve Velké Británii. Tento model má velikost 4/4 (celý), takže bude vhodný pro většinu teenagerů i dospělých

Ladění nikdy nebylo snazší

Kolíky Wittner Finetune jsou skutečnou výhodou. Tyto diskrétní kolíky s vnitřním zaměřením usnadňují život při ladění nejen studentům. Většina nástrojů se tradičně ladí pomocí dřevěných kolíků, které jsou „zaklíněny“ do dřevěných otvorů v horní části nástroje, přičemž je na místě udržuje jednoduché tření. Pokud je pak nutné struny naladit, aby se kolíky mohly otáčet, musí se nejprve uvolnit, otočit a poté zatlačit zpět. Tento proces může vyžadovat určité nároky na sílu a mnohdy to není nejsnadnější ani pro zkušené ruce. Navíc mohou kolíky v průběhu času proklouznout - a tím ztratit výšku. Chytré německé inženýrství použité ve Wittner Finetune kolících umožňuje studentovi nebo i profesionálovi kontrolovaným způsobem otáčet kolík s vnitřním ozubením, aniž by hlavní hřídel kolíku ztratila kontakt s nástrojem. To znamená, že můžete provádět drobné zvyšování nebo snižování výšky tónu - stejně jako při ladění kytary. Naladit váš nástroj tak nebylo nikdy nikdy jednodušší… Nyní tedy můžete svůj drahocenný čas věnovat učení a hraní a ne ladění.

Výhody technologie Finetune

    • Finetune kolíky vypadají navenek jako ty tradiční, všechna chytrá technologie je skryta uvnitř
    • Finetune kolíky ušetří studentům a učitelům mnoho času na hodinách
    • Kolíky Finetune jsou standardně vybaveny nástroje Hidersine Academy a Finetune

Lehký nástroj ve všech směrech, kromě tónu:

Violoncello Hidersine Vivente Academy má lehký kompozitní struník Wittner 'Ultra' a bodec z uhlíkových vláken. Oba tyto inovativní doplňky pomáhají snižovat celkovou hmotnost violoncella, což usnadňuje manipulaci a přepravu. 

Tón, který se bude neustále zlepšovat

Nástroje Hidersine Vivente mají masivní smrkovou desku. To je důležité, protože primární zvuk vašeho nástroje je ovlivněn v největší míře právě horní ozvučnou deskou. Navíc, jak dřevo stárne, vrchní deska z masivu bude přirozeně stále lépe rezonovat a zvuk se bude dále zlepšovat. Vivente housle, violy a violoncella těží z pravého ebenového hmatníku. Toto ceněné tvrdé dřevo se tradičně používá pro hmatníky a kolíky po stovky let díky svým skutečně dlouhotrvajícím vlastnostem. Nástroje Hidersine Vivente mají nejen masivní horní desku, ale také javorové luby a záda. Tyto prvky dále napomáhají rozvinutí přirozeného a plného zvuku nástroje. Horní deska má nejzásadnější vliv, zadní deska a luby pak dodávají charakter.

Vaše housle, viola nebo violoncello Vivente se dodávají jako set, to znamená, že jsou kompletní se vším tím, co potřebujete, abyste mohli začít. Nástroj je dodáván v gigbagu s kapsou na smyčec a příslušenství a co je nejdůležitější, set Vivente Academy zahrnuje smyčec z brazilwood. Stačí napnout žíně, nanést trochu přiložené kalafuny Hidersine a smyčec je připraven.

Vlastnosti:

  • Typ nástroje: Violoncello, studentský set s obalem smyčcem a kalafunou
  • Velikost nástroje: 4/4
  • Série: Vivente Academy
  • Horní deska: Smrk masiv
  • Zadní deska a luby: Javor masiv
  • Krk: Javor
  • Kobylka: Javor
  • Hmatník: Eben
  • Kolíky: Wittner FineTune
  • Struník: Wittner s integrovanými dolaďovači
  • Bodec: Uhlíková vlákna
  • Struny: Ocelové

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Přírodní
Provedení Mat
Velikost nástroje 4/4
Korpus nástroje Masiv
Přední deska Smrk
Zadní deska Javor
Luby Javor
Krk Javor
Hmatník Eben
Kobylka Javor
Kolíky Wittner FineTune
Smyčec součástí ANO
Kalafuna součástí ANO
Výška v cm 140
Hloubka v cm 32
Šířka v cm 54
Obal součástí ANO
Hmotnost 9

Recenze

Napsat recenzi

Hidersine Cello Vivente Academy 4/4 Set

Hidersine Cello Vivente Academy 4/4 Set

Celý studentský cellový set disponující speciálními kolíky Wittner Fine-Tune pro snazší ladění nástroje, s masivní smrkovou horní deskou a luby a zadní deskou z javorového masivu. Součástí setu je také kvalitní smyčec z brazilwood, gigbag s kapsou na smyčec a příslušenství a kalafuna Hidersine Rosin.

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: