Sennheiser HD 569

Uzavřená dynamická sluchátka s vynikající zvukovou kvalitou a stylovým designem. Nový model HD 569 spojuje nadčasový střídmý styl s nejnovější špičkovou technikou. 

Cena s DPH 3 690 Kč
Cena bez DPH 3 050 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

SENNHD569

Více informací

Sennheiser HD 569 uzavřená dynamická sluchátka

Uzavřená dynamická sluchátka s vynikající zvukovou kvalitou a stylovým designem. Nový model HD 569 spojuje nadčasový střídmý styl s nejnovější špičkovou technikou. Uzavřená konstrukce sluchátek posiluje poslechovou pohodu a poskytuje klid na poslech i v méně vhodném prostředí. Reproduktor Sennheiser o průměru 38 mm, symbolizuje ideální propojení silných neodymových magnetů a lehké a torzně odolné membrány Duofol. Dynamika a razantnost reprodukce je vyváženě doplněna smyslem pro jednotlivé hudební detaily. Inovovaná geometrie tvaru membrány minimalizuje harmonické zkreslení během reprodukce a rouno (vysoce odolné a pod velkým tlakem lisované) snižuje harmonické zkreslení. U těchto sluchátek je využit materiál schopný potlačovat vibrace a míra zkreslení je snížena pod vnímatelnou mez. Tyto technické kvality zaručují věrnou a živou reprodukci včetně všech hudebních detailů. Patentovaná technologie "Ergonomic acoustic refinement” (E.A.R.) smeruje zvuk do zvukovodu s maximální přirozeností a vyvolává mimořádně živé vnímání hudby. Zlacený 6,3 mm konektor jack je instalován na novém, odnímatelném kabelu s novým bajonetovým způsobem uchycení s mimořádně snadnou manipulací. Produkt dokazuje výrazné propojení estetiky na vysoké úrovni a technické exkluzivity.

Vlastnosti:

  • Uzavřená dynamická sluchátka s příjemným polstrováním
  • Systém E.A.R pro ideální vedení zvuku
  • Odnímatelný kabel z kvalitní mědi (3 m) s konektorem 6,3 mm
  • Druhý kabel (1,2 m) s ovladačem, mikrofonem a 3,5mm jackem
  • Luxusní nadčasový design
  • Speciálně tvarovaná membrána z materiálu Duofol

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Černá
Hmotnost 755,8 g
Konektivita Analog
Konektory vstup JAck 3,5
Konektory výstup Jack 3,5
Využití Studio, live
Impedance 23 Ω

Recenze

Napsat recenzi

Sennheiser HD 569

Sennheiser HD 569

Uzavřená dynamická sluchátka s vynikající zvukovou kvalitou a stylovým designem. Nový model HD 569 spojuje nadčasový střídmý styl s nejnovější špičkovou technikou. 

30 dalších produktů ve stejné kategorii: