dB Technologies LVX 10

dB 2-way aktivní repro, 400W/RMS Digipro® digital bi-amp power ()(X)

Cena s DPH 12 390 Kč
Cena bez DPH 10 240 Kč

Na objednávku

1030102200C

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    dB Technologies LVX 10

    dB Technologies LVX 10

    dB 2-way aktivní repro, 400W/RMS Digipro® digital bi-amp power ()(X)

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    dB Technologies LVX 10

    Nová řada aktivních reproboxů dB Technologies LVX byla navržena s myšlenkou na maximální flexibilitu. Vyhoví všem zvukařům, jejichž požadavky v rámci PA soustavy jsou kromě nekompromisního profesionálního zvuku a vysokého výkonu také nízká hmotnost, stylovost a variabilita umístění. LVX vychází z osvědčené modelové řady DVX a nabízí inteligentní řešení se zvláštním zřetelem na potřeby pevných a přenosných instalací. Reproboxy jsou osazeny měniči, které vynikají výjimečným lineárním projevem, díky čemuž se hodí pro jakékoli živé ozvučení včetně reprodukce multimédií. V kombinaci s výkonným a citlivým zesilovačem je zachován charakter a zejména dynamický rozsah. Stejně jako u jiných špičkových modelů dB, i zde nalezneme otočnou hornu s vynikající směrovostí umožňující stejné pokrytí při umístění na pozici PA prvku nebo stage monitoru.

    Osvědčený digitální zesilovač DIGIPRO® se kromě vysokého výkonu vyznačuje i nízkou hmotností a vyzařováním tepelné energie, díky čemuž nemusel být k chlazení použit další aktivní prvek v podobě ventilátoru a reprobox negeneruje žádný přebytečný provozní zvuk. Nedílnou součástí aktivního reproboxu dB je kvalitní DSP jednotka. Ta je zde součástí digitálního předzesilovače a ovládá audio crossover, frekvenční charakteristiku, duální peak/RMS limiter + teplotní omezovač. Selektor na zadní straně boxu umožňuje vybrat jeden ze dvou EQ režimů – FLAT nebo PROCESSED. Každý reprobox disponuje vstupem XLR, který je uzpůsoben pro připojení linkového nebo mikrofonního signálu, takže reprobox je možné využít i jako monitor do zkušebny nebo pro ozvučení konference či přednášky atd bez potřeby mít ještě externí mix. Na výstupu pak jsou konektory XLR nebo ?“ jack sloužící jako LINK pro distribuci signálu k dalšímu reproboxu či pro jinam. Konstrukce reproboxu je vyrobena z robustní 12 mm tlusté překližky. Povrchová úprava je odolná proti poškrábání a dostupná je klasická černá varianta nebo elegantní bílá, která kvůli maximální čistotě designu neobsahuje žádná přepravní madla a na rozdíl od černé varianty nemá ani otvor pro montáž na hnízdo (D36 mm). V obou případech je však možná montáž do nástěnných konzolí nebo pomocí bodů M8.

    dB Technologies LVX 10 je aktivní dvoupásmový reprobox osazený 10“ wooferem (2“ cívka) a 1“ hornou (1“ cívka) se směrovostí 90°x70°. Digitální zesilovač DIGIPRO® disponuje výkonem 400 W (PGM) / 800 W (Peak).

    Technické specifikace:
    • Frekvenční rozsah: 60 – 20.000 Hz
    • Výkon: 400 W (PGM) / 800 W (Peak)
    • Reproduktory: 10“ + 1“
    • Směrovost: 90° x 70°
    • Maximální SPL: 125 dB
    • Dělící frekvence: 2050 Hz
    • Vstup / výstup: XLR / XLR+1/4“ jack
    • Rozměry: 300 x 480 x 300 mm
    • Hmotnost: 13,5 kg

    Recenze

    Napsat recenzi

    dB Technologies LVX 10

    dB Technologies LVX 10

    dB 2-way aktivní repro, 400W/RMS Digipro® digital bi-amp power ()(X)

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: