AKG P220

Studiový kondenzátorový mikrofon, směrová charakteristika kardioida, impedance 200 Ohm, frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz, hmotnost 530 g.

Cena s DPH 4 690 Kč
Cena bez DPH 3 876 Kč

Skladem na prodejně

1 Ks

HX0010455

Více informací

AKG P 220

AKG P220 je kondenzátorový mikrofon s lehkou 1" membránou, který najde uplatnění v produkčních studiích a živém ozvučování. Vhodný je zejména pro sólový zpěv, akustické a dechové nástroje. Mikrofon je vybaven low-cut filtrem naladěným na frekvenci 300 Hz a přepínačem citlivosti s útlumem -20 dB. Kardioidní směrová charakteristika zvyšuje odolnost proti zpětné vazbě, dovoluje přesné zaměření zdroje signálu a eliminací nechtěných přeslechů. Tělo z precizně opracované zinko-hliníkové slitiny společně s pevnou ochrannou mřížkou z oceli zajišťují vysokou odolnost při koncertním použití.
Díky lehké a citlivé membráně poskytuje mikrofon teplý a čistý zvuk s přesnými detaily v celém frekvenčním rozsahu od 20 Hz do 20 KHz. Při použití integrovaného low-cut filtru (s ořezem frekvencí pod 300 Hz) společně s přepínačem útlumu (-20 dB) je možné snímat zdroje signálu s vysokou dynamikou a hlasitostí dosahující až k hranici 155 dB. „True condenser“ konstrukce s externí polarizací zaručuje dlouhodobou stabilitu a neměnnost zvukového charakteru.  K dodávanému příslušenství patří kovový kufřík a antivibrační držák (pavouk).
 
Kondenzátorové mikrofony mají ve výrobním programu společnosti AKG nezastupitelné místo a ve zvukařském světě představují kvalitativní standard při pódiovém a studiovém ozvučování. Oceňovány jsou pro svou vysokou citlivost a schopnost přenesení jemných zvukových detailů. Zvukaři, hudebníci, producenti a zvukoví inženýři mohou vybírat z nabídky více než třiceti modelů, které se od sebe liší svým určením a konstrukcí. K dispozici jsou mimo jiné i kompletní stereo sety s bohatým doplňkovým příslušenstvím. Společným jmenovatelem je vždy skvělý zvuk a spolehlivá trvanlivá konstrukce.

 Vlastnosti:

- frekvenční rozsah od (Hz): 20 Hz
- frekvenční rozsah do (kHz): 20 kHz
- konektor: XLR
- úroveň akustického tlaku: 135 dB
- směrová charakteristika: kardioidní
- hmotnost v g: 525 g
- citlivost: 18 mV/Pa (-35 dBV)
- impedance: 200 ohm
- odstup signál/šum: 78 dB

Recenze

Napsat recenzi

AKG P220

AKG P220

Studiový kondenzátorový mikrofon, směrová charakteristika kardioida, impedance 200 Ohm, frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz, hmotnost 530 g.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: