Korg CM200 WHBK

Klipový kontaktní mikrofonní snímač navržený speciálně pro ladičky, který zachytí okamžitě a velmi přesně zvuk vašeho nástroje.

Cena s DPH 220 Kč
Cena bez DPH 182 Kč

Výprodej!
Skladem na prodejně

1 Ks

KRTUCM200WHBK

Více informací

Korg CM200 WHBK klipový kontaktní mikrofonní snímač

Piezo mikrofon na klipu, navržený speciálně pro ladičky zachytí okamžitě zvuk vašeho nástroje. CM-200 je kontaktní mikrofon, který se dá připevnit na dechové nástroje, violy, kytary nebo ukulele. Mikrofon využívá piezo prvek, který okamžitě zachytí vibrace a přenáší je do vaší ladičky. CM-200 je neocenitelný pomocník v situacích, kdy mikrofon vestavěný v ladičce může mít potíže s detekováním zvuku vašeho nástroje – například při zkoušce orchestru. Oproti svému předchůdci se CM-200 může pochlubit svěžím vzhledem a ostřejším designem, kdy na výběr máte tři různá barevná provedení: černá, černo-bílá nebo černo-červená.

Zlepšily se také funkce mikrofonu. Kabel tak přenáší zvuk efektivněji a je flexibilnější. Propojení mezi mikrofonem a kabelem je odolnější, a snižuje tak riziko jeho zlomení. Nový klip se rozevře až o 7 mm více než u předchozího modelu, takže máte více možností jak jej upevnit na váš nástroj. Gumová výstelka uvnitř klipu byla nově navržena tak, aby mikrofon po upevnění lépe seděl.

Vlastnosti:

  • Kontaktní mikrofon pro připevnění ke korpusu nástroje
  • Délka kabelu: 1,5 m
  • Konektor: Jack 6,3 (mono)
  • Max. rozevření klipu: 30 mm
  • Barva: Černá, bílá
  • Země původu: Vietnam

Vlastnosti

Vlastnosti

Barva Černá, bílá
Počet kusů v balení 1
Hmotnost 0,06 kg
Konektivita Analog
Konektory výstup Jack 6,3 (mono)
Využití Studio, live
Rozměry 5 x 1 x 2 cm
Délka kabelu 1,5 m
Země původu Vietnam

Recenze

Napsat recenzi

Korg CM200 WHBK

Korg CM200 WHBK

Klipový kontaktní mikrofonní snímač navržený speciálně pro ladičky, který zachytí okamžitě a velmi přesně zvuk vašeho nástroje.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: