PreSonus AVB-D16

16x16 AVB-Dante převodník, kompatibilní se Studio Live

Cena s DPH 13 390 Kč
Cena bez DPH 11 066 Kč

AVB, Dante
Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

FPRE331

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    PreSonus AVB-D16

    PreSonus AVB-D16

    16x16 AVB-Dante převodník, kompatibilní se Studio Live

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    PreSonus AVB-D16 převodník, síťový překladač

    Jednoduché Plug and Play zařízení, umožňující propojení sítě AVB a Dante™ Konektivita 16x16 kanálů, EtherCON,RJ-45,  Integrovaná asynchronní konverze vzorkovacího kmitočtu 48kHz - 96kHz

    Váš síťový překladač

    PreSonus AVB-D16 je první plug-and-play koncový bod, který propojuje sítě AVB a Dante ™. Pomocí jednoho jednoduchého zařízení můžete mezi těmito sítěmi přijímat a odesílat až 16 zvukových kanálů, což z něj dělá perfektní řešení pro připojení vašeho AVB ekosystému StudioLive Series III k vašim oblíbeným Dante zařízením, jako jsou například reprosoustavy s konstantní směrovostí PreSonus CDL-12. Integrovaná asynchronní konverze vzorkovacího kmitočtu v AVB-D16 zajišťuje přesnou izolaci synchronizace mezi sítěmi AVB a Dante pro reprodukci čistého a precizního zvuku bez výpadků nebo rušivých artefaktů.

    StudioLive Serie III…nyní s Dante

    Integrovaná síť AVB v AVB-D16 umožňuje přidat do mixážního pultu StudioLive Series III funkce Dante, a to bez zbytečných starostí s interní rozšiřujjící kartou v samotném mixu. Jednoduše připojte jedno nebo více AVB-D16 AVB/Dante k vaší existující síti AVB StudioLive Series III a přidejte 16 kanálů Dante I/O do každého tohoto přemostění. Díky AVB-D16 se vize funkce plug and play mezi audio sítěmi stává realitou!

    Jeden koncový bod, dvě sítě.

    Ať už ovládáte nastavení sítě Dante ze softwaru Dante Control od Audinate nebo ze správy ekosystému StudioLive Series III AVB z UC Surface nebo na dotykové obrazovce konzole StudioLive Series III, AVB-D16 se vždy prezentuje jako jednoduché síťové zařízení 16x16, které umožní snadno propojit až 16 zvukových zdrojů na mixážních pultech StudioLive III, nebo stage boxech řady NSB, na jakýkoli dostupný vstup v síti Dante, a přijímat 16 zvukových kanálů ze sítě Dante, pro jejich další směrování k mixpultům StudioLive III, osobním odposlechům EarMix 16M, nebo k výstupům na stage boxech řady NSB. To je skutečné soudržné síťové propojení protokolů AVB a Dante.

    Jeden koncový bod, dva vzorkovací kmitočty.

     Díky vestavěné asynchronní konverzi vzorkovacího kmitočtu poskytuje AVB-D16 přesnou izolaci synchronizace hodin mezi sítěmi AVB a Dante. To zajišťuje čistý a precizní zvuk bez výpadků nebo rušivých artefaktů. Asynchronní konverze umožňuje spouštět různé vzorkovací kmitočty v obou sítích. Takže i když provozujete síť Dante na 96kHz, můžete připojit streamy ze sítě AVB StudioLive Series III pracující na 48kHz s naprostou jistotou, že zvuk bude čistý a bezchybný.

    Vlastnosti:

    • Přemostění sítí AVB - Dante
    • Plug and play zařízení
    • Ideální pro zajištění funkce mixážních pultů StudioLive v síti Dante
    • Konektivita 16x16 mezi jednotlivými protokoly
    • Asynchronní konverze mezi vzorkovacími frekvencemi  48Khz a 96Khz
    • Primární a sekundární porty Dante pro redundantní síť

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Určeno pro Pulty StudioLive
    Barva Černá
    Konektivita Ethernet
    Konektory vstup etherCON™
    Konektory výstup etherCON™
    Rozměry 43 x 145 x 145 mm
    Hmotnost 0.74 kg
    Využití Studio, live

    Recenze

    Napsat recenzi

    PreSonus AVB-D16

    PreSonus AVB-D16

    16x16 AVB-Dante převodník, kompatibilní se Studio Live

    Video

    Video

    6 dalších produktů ve stejné kategorii: