Classic Cantabile DP-A 310 WM

Digitální piano v matném bílém provedení  s klaviaturou HA-88-S500, 88 klávesami s kladívkovou mechanikou a dynamikou úhozu. Polyfonie 128, 500 zvuků, nechybí funkce nahrávání nebo automatické doprovody a samozřejmostí jsou 3 pedály (Sustain, Soft, Sostenuto).

Cena s DPH 20 990 Kč
Cena bez DPH 17 347 Kč

USB AUDIO MIDI
Skladem u dodavatele - 10-14 dnů

00044350

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    Classic Cantabile DP-A 310 WM

    Classic Cantabile DP-A 310 WM

    Digitální piano v matném bílém provedení  s klaviaturou HA-88-S500, 88 klávesami s kladívkovou mechanikou a dynamikou úhozu. Polyfonie 128, 500 zvuků, nechybí funkce nahrávání nebo automatické doprovody a samozřejmostí jsou 3 pedály (Sustain, Soft, Sostenuto).

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    Classic Cantabile DP-A 310 WM digitální piano matná bílá

    Digitální piano DP-A 310 od Classic Cantabile boduje u pianistů především svými výkonnými funkcemi, jako je vyvážená kladívková mechanika, DSP efekty nebo automatické doprovody s rozpoznáváním akordů. Dokonce i zkušenější hudebníci, kteří se již naučili, co se naučili, a chtěli by prohloubit své dovednosti, budou novým digitálním pianem Classic Cantabile potěšeni.

    500 různých zvuků

    Rozsáhlý výběr 500 vysoce kvalitních zvuků. Od kytary přes dechové nebo bicí nástroje až ke smyčcům.

    Automatické doprovody s 200 styly

    Aby vás DP-A 310 nikdy nenudila, je vždy k dispozici celá kapela nebo orchestr, který pianistu doprovází. Odpovědný za to je integrovaný automatický doprovod, který je založen na akordech, které se hrají levou rukou a přizpůsobuje se jim samostatně. Piano poskytuje celkem 200 různých stylů v různých hudebních žánrů. K dispozici jsou tři různé možnosti zadávání akordů. Jedním nebo dvěma prsty, při víceprstém ovládání je automatický doprovod řízen zadáním úplného akordu. V režimu Full-Range rozpoznává akordy nejen v levé části, ale v celém rozsahu klávesnice.

    Kladívková mechanika a klaviatura s nastavitelnou dynamikou dotyku

    Klaviatura DP-A 310 s kladívkovou mechanikou simuluje pocit akustického piana. 88 kláves se vyznačuje přirozeným odporem při stisku dolů, jak je tomu také u velmi klasických akustických pian. Klaviatura je také citlivá na na dynamiku, což znamená, že tóny zní odlišně hlasitě, v závislosti na tom, jak silně stisknete klávesu. Různé možnosti nastavení ("Touch Response" = citlivost na dotek) vám například umožňují generovat poměrně hlasitý zvuk i přes jemný dotyk (nastavení „Soft“). Tato funkce je často zvláště užitečná pro nejmladší klavíristy.

    Polyfonie

    Polyfonie 128 zaručuje plný rozsah i v těch nejsložitějších pasážích pro klavír. Díky tomu může piano hrát současně až 128 tónů.

    Funkce Dual a Lower

    S funkcí Dual máte možnost využít dva hlasy - například piano a smyčce - kombinovat je jeden s druhým. To vám umožní snadno vytvořit obzvlášť působivý a plný zvuk. Lower, na druhé straně, umožňuje přehrávání dvou samostatných zvuků vedle sebe. Bod rozdělení můžete definovat sami. Pravá ruka přehrává přednastavený zvuk, zatímco levé ruce je přiřazen jiný zvuk.

    DP-A 310 jako "Twinova piano"

    Další vlastností DP-A 310 je možnost rozdělení klávesnice na dvě poloviny, takže máte dvě malé nezávislé klaviatury vedle sebe. Potom můžete sedět vedle sebe a na těchto dvou klaviaturách hrát, jako byste hráli na dvou malých, nezávislých pianech. Skvělá věc například pro interakci mezi studenty hudby a učiteli.

    Funkce "Transponovat" 

    DP-A 310 je schopen transponovat v půltónových krocích, abyste např. mohli hrát společně s nástroji v jiném ladění.

    Metronom

    Metronom je integrován do DP-A 310, takže můžete při cvičení udržet správný rytmus a tempo. Tempo i hlasitost metronomu lze upravit podle potřeby.

    Funkce nahrávání

    Funkci nahrávání můžete použít k záznamu a přehrávání vlastního výkonu. Tyto takzvané uživatelské skladby mohou obsahovat až šest stop. Tato funkce je ideální pro hodnocení vlastního pokroku ve hře na klavír.

    Harmony

    Zvláštní funkcí DP-A 310 je funkce harmonie. Díky tomu lze k tónům pravé ruky přidat různé noty harmonie. Tímto způsobem lze vedle přehrávaných melodických tónů umístit další harmonické tóny.

    Funkce Perform

    Digitální piano DP-A 310 od Classic Cantabile má také speciální asistenční funkci. Zde jsou k dispozici dva zvuky kytara a klavír. Jedná se o snadno použitelnou funkci, díky které může být hra zajímavější pro kytaristy a hráče na klávesy. Asistent má uloženo mnoho nádherných melodických sekvencemi. Ty lze vyvolat jednoduše stisknutím jednotlivých tónů. Takže i nezkušený hráč dokáže vytvářet velmi působivé písničky.

    Efekty DSP

    Digitální efekty zabudované do elektrického piana umožňují přidat vaší hudbě prostředí a hloubku různými způsoby. Je například možné zapnout reverb, aby zvuk zněl, jako byste hráli ve velkém sále. Nebo můžete přidat další harmonické tóny, abyste dosáhli plnějšího zvuku.

    Připojení sluchátek a reproduktorový systém

    Piano Classic Cantabile DP-A 310 má výkonný 25 wattový reproduktorový systém. Tyto vysoce kvalitní reproduktory zajišťují dynamický a silný zvuk. Pro tiché cvičení lze samozřejmě hrát na klavír také prostřednictvím jednoho ze dvou sluchátkových výstupů. Lze použít oba výstupy současně, jeden výstup ztlumí reproduktory nástroje, když je používán, druhý ponechá reproduktory aktivní.

    Plnohodnotné pedály

    Digitální piano DP-A 310 má k dispozici tři pedály - stejně jako u akustického koncertního křídla - pomocí kterých můžete ovlivnit zvuk skladeb, které hrajete.

    USB audio / MIDI rozhraní

    Integrované USB audio / MIDI rozhraní umožňuje připojení piana DP-310 přímo k vašemu počítači nebo midi sampleru. To znamená, že piano lze použít jako midi klaviaturu ve všech běžných programech  nebo sekvenceru. Kromě toho lze připojit externí zařízení, jako jsou MP3 přehrávač a přehrávat tak přímo přes reproduktory DP-A 310. Kromě toho lze zvuk klavíru zaznamenat přímo do počítače.

    Vlastnosti:

    • Klaviatura HA-88-S500
    • 88 kláves s kladívkovou mechanikou a dynamikou úhozu
    • 3 pedály (Sustain, Sostenuto, Soft)
    • Polyfonie: 128
    • Počet zvuků: 500
    • Počet skladeb: 60 skladeb (10 uživatelských)
    • Počet stylů: 200 (10 uživatelských)
    • Funkce nahrávání (6 stop)
    • Klaviatura s funkcí rozdělení (volně volitelný bod rozdělení) a funkcí Dual
    • Funkce: Transpozice, metronom, Twinova, Harmony, asistence, mixážní pult
    • DSP efekt s nastavitelnými víceúrovňovými efekty: Reverb a chorus
    • Funkce automatického doprovodu s rozpoznáním akordů
    • Multifunkční LCD displej
    • Integrovaný kryt klávesnice
    • Připojení: AC napájení, 2 x sluchátkový výstup, AUX IN / OUT, MIDI IN / OUT, USB-MIDI
    • Reproduktor: 2 x 25 W, 4 ohmy
    • Rozměry (Š x H x V): 1370 x 485 x 830 mm
    • Hmotnost: 41,5 kg
    • Barva: Bílá matná (s kresbou dřeva)

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Barva Bílá
    Provedení Mat
    Počet kláves 88
    Polyfonie 128
    Konektivita USB
    Počet vstupů 1
    Počet výstupů 2
    Sluchátkový výstup 2
    Konektory výstup Jack 6,3 (stereo)
    MIDI ANO
    Integrované DSP efekty ANO
    Výkon 2 x 25 W
    Rozměry 1370 x 485 x 830 mm
    Hmotnost 41,5 kg

    Recenze

    Napsat recenzi

    Classic Cantabile DP-A 310 WM

    Classic Cantabile DP-A 310 WM

    Digitální piano v matném bílém provedení  s klaviaturou HA-88-S500, 88 klávesami s kladívkovou mechanikou a dynamikou úhozu. Polyfonie 128, 500 zvuků, nechybí funkce nahrávání nebo automatické doprovody a samozřejmostí jsou 3 pedály (Sustain, Soft, Sostenuto).

    K tomuto produktu Vám nabízíme

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: