JBL PartyBox 310

Bluetooth reproduktor s ohromujícím zvukem, oslnivými světelnými efekty a neskutečným výkonem. PartyBox 310 je přenosný, odolný proti postříkání a postará se o pořádnou zábavu.

Cena s DPH 14 990 Kč
Cena bez DPH 12 388 Kč

Busking, Karaoke, Párty
Na objednávku

PARTYBOX310

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    JBL PartyBox 310

    JBL PartyBox 310

    Bluetooth reproduktor s ohromujícím zvukem, oslnivými světelnými efekty a neskutečným výkonem. PartyBox 310 je přenosný, odolný proti postříkání a postará se o pořádnou zábavu.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    JBL PARTYBOX 310 bluetooth reprobox 240W RMS

    Ohromující zvuk, oslnivé světelné efekty a neskutečný výkon nechávají tento reproduktor vystoupit z davu. Hudební mašina, které se nic nevyrovná – JBL PartyBox 310 je přenosný, odolný proti postříkání a postará se o pořádnou zábavu. Pusťte své oblíbené playlisty kdekoli, doma s přáteli nebo na plážové taneční party. Díky 240 W zvuku JBL Pro Sound a světelné show, která se synchronizuje s rytmem hudby, si užijete atmosféru velkolepé party. Zapojte ho do sítě a bavte se celou noc nebo ho díky kolečkům snadno přesuňte třeba k táboráku a využijte neskutečnou 18hodinovou výdrž baterie. Party začíná s PartyBox 310.

    Výkonný zvuk JBL Pro Sound

    Za roh domu nebo po celé pláži – vaše hudba bude slyšet díky výkonu 240W a zvuku JBL Pro Sound. Zpívejte, rapujte, zahrajte na kytaru - a pak zesilte basy a sledujte, jak taneční parket ožije.

    Rozzařte noc

    Oslňte všechny úchvatnou dynamickou světelnou show, která se roztančí do rytmu hudby. Nenápadné pulzování nebo nepřehlédnutelné stroboskopické efekty – nastavte si svou světelnou show podle nálady.

    Party, která nekončí

    Bavte se od první písničky až do východu slunce nebo ještě déle s 18hodinovou výdrží baterie, která zajistí pořádný přísun hudby. Party se protáhne? Zapojte JBL PartyBox 310 do sítě a protančete klidně celý víkend.

    Vezměte ho kamkoli a party může začít!

    Kdo říká, že pořádný zvuk najdete jen v klubu? S teleskopickou rukojetí a zabudovanými kolečky pro hladkou jízdu party snadno přesunete z terasy do parku – nebo kamkoli, kde se mezitím octnete.

    Odolný proti postříkání

    Z taneční party na zahradě rovnou k bazénu. Navržený s IPX4 odolností proti postříkání, JBL PartyBox 310 hraje dál, ať svítí slunce nebo prší.

    Pusťte to nahlas. OPRAVDU nahlas.

    Propojte kompatibilní reproduktory pomocí TWS (True Wireless Stereo: propojí pomocí Bluetooth 2 party reproduktory) nebo pomocí kabelu z jednoho AUX výstupu do druhého.

    Zvukové efekty, které rozproudí party

    Zvukové efekty, kterých si nelze nevšimnout, se postarají o ještě větší zábavu. Vyberte si sirénu, potlesk – dokonce i bučení – aby se vaši hosté mohli bavit a smát.

    DJ ve tmě

    Party nekončí, když zapadne slunce. Ovládací panel JBL PartyBox 310 má praktické podsvícení, které se aktivuje, když se setmí. A vy můžete dál přehrávat hudbu, aniž byste si museli svítit baterkou.

    Aplikace pro snadné ovládání

    Od DJ stolku nebo z chill-out zóny pod stromem – svoji party můžete ovládat odkudkoliv pomocí aplikace PartyBox. Přepínejte skladby, nastavujte světelnou show, ovládejte karaoke funkce a mnoho dalšího - vše jednoduše na vašem smartphonu.

    Nezůstávejte při zemi. Pochlubte se skvělým zvukem

    Pozvedněte svoji party na vyšší úroveň – a to doslova. JBL PartyBox 310 je kompatibilní s většinou stojanů na reproduktory, takže ho můžete umístit do výšky, kde bude středem pozornosti, a vychutnat si ještě lepší zvuk. (Stojan není součástí balení.)

    Dejte si sólo – nebo duet – se zabudovaným karaoke režimem

    Přišel váš čas zazářit. Duální vstupy pro kytaru a mikrofon dokážou udělat z každé party karaoke party a zabudované ladění hlasu zajistí, že budete znít prostě úžasně.

    Streamujte hudbu po svém

    Písničky. Playlisty. DJ mixy. Přehrávejte, cokoli chcete a kdykoli chcete, ze smartphonu nebo jiného zařízení s Bluetooth. Potřebujete jenom hudbu – a chuť hrát ji pořádně nahlas.

    Přehrajte své playlisty

    Poslouchejte svoje oblíbené písničky, aniž byste o ně museli žádat. Dejte svůj playlist na USB flash disk, zapojte do zabudovaného USB portu a jednoduše hrajte hudbu, kterou máte rádi.

    Zažijte energii

    Ať jste na zahradě nebo třeba ve skladu, kdekoli je zásuvka, tam můžete PartyBox 310 zapojit. Party na cestách? Připojte ho ke svému autu, karavanu nebo party busu a užívejte si zábavu tak dlouho, dokud vydržíte tancovat.

    Vlastnosti:

    • Typ reproduktoru: Bluetooth aktivní
    • Konektivita: Bluetooth, USB
    • Verze bluetooth: 5.1
    • Frekvenční rozsah bluetooth: 2.4 – 2.48GHz
    • Vstup: Jack 3,5, 2 x Jack 6,3
    • Výstup: Jack 3,5
    • Počet mikrofonních vstupů: 2
    • Nástrojové vstupy: 1
    • Barva: Černá
    • Hmotnost: 17,42 kg
    • Rozměry: 32,6 x 36,8 x 68,8 cm
    • Velikost reproduktorů: 2 x 6.5″basové + 2 x 2.5 výšky
    • Kapacita baterie: 10 000 mAh
    • Doba nabíjení: 3,5 hodiny
    • Výdrž baterie: Až 18 hodin
    • Adaptér součástí: Ano
    • Voděodolnost: IPX4
    • Frekvenční rozsah: 45 Hz - 20 000 Hz
    • Výkon: 240 W

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Barva Černá
    Materiál Plast
    Konektivita Bluetooth, USB
    Počet vstupů 3
    Počet výstupů 1
    Mikrofonní vstupy 2
    Velikost reproduktoru 2 x 6.5″ + 2 x 2.5″
    Konektory vstup Jack 6,3, Jack 3,5 (stereo)
    Konektory výstup Jack 3,5 (stereo)
    Adaptér součástí ANO
    Nástrojové vstupy 1
    Výdrž baterie 18 hodin
    Výkon 240 W
    Voděodolnost IPX4
    Rozměry 32,6 x 36,8 x 68,8 cm
    Hmotnost 17,42 kg
    Využití Busking, karaoke, párty, venkovní aplikace

    Recenze

    Napsat recenzi

    JBL PartyBox 310

    JBL PartyBox 310

    Bluetooth reproduktor s ohromujícím zvukem, oslnivými světelnými efekty a neskutečným výkonem. PartyBox 310 je přenosný, odolný proti postříkání a postará se o pořádnou zábavu.

    Video

    Video

    K tomuto produktu Vám nabízíme

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: