IK Multimedia iRig BlueBoard

Bluetooth + MIDI pedál / kontroler.

Cena s DPH 2 390 Kč
Cena bez DPH 1 975 Kč

Na objednávku

SIKM835

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    IK Multimedia iRig BlueBoard

    IK Multimedia iRig BlueBoard

    Bluetooth + MIDI pedál / kontroler.

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    IK Multimedia iRig BlueBoardFirma IK Multimedia představila nový Bluetooth MIDI pedál pro iPhon, iPad a Mac.
    Tento pedál umožňuje kytaristům, basistům a klávesovým hráčům bezdrátové ovládání jejich mobilních iOS a Mac hudebních aplikací.iRig BlueBoard může být použit tak, aby rozšířil možnosti ovládání vašich oblíbených hudebních aplikací pomocí spínání různých přednastavení, změnou zvuků a nebo změnou parametrů efektů.S iRig Bluetooth lze provozovat jakoukýkoliv software, který je kompatibilní s MIDI – jako je IK AmpliTube, VocaLive, SampleTank, iGrand Piano – a nebo jakoukoliv aplikaci, která je kompatibilní s Core-MIDI, jako je Apple GarageBand.
    Toto velice mobilní zařízení využívá pro přenos událostí ze svých čtyřech podsvícených nožních přepínačů a případně dvou dalších volitelných pedálů, technologii Bluetooth 4.0. Pomocí aplikace pro iOS a softwaru pro Mac – iRig BlueBoard – je Bluetooth signál změněn na MIDI události a interně nasměrován do hudební aplikace, která na zařízení běží.Vzhledem k tomu, že se jedná o bezdrátový přenos, můžete nastavit scénu nebo provést jakoukoliv změnu, aniž byste byli připoutáni k pódiu.
    Rozsah zařízení je 10m, což muzikantovi nabízí dostatek svobody, aby se mohl toulat po pódiu, což by s kabelem nebylo možné. Vzhledem k tomu, že jsou pedály podsvícené, jsou vždy snadno viditelné, za jakýchkoliv světelných podmínek, a to i na opravdu temném pódiu.
    Skutečnost, že iRig BlueBoard využívá bezdrátovou technologii, nezabírá žádné konektory vašeho mobilního iOS zařízení. Takže zároveň můžete použít 30-pinový dockovací konektor iOS zařízení nebo Lightning konektor pro připojení zařízení jako iRig HD, iRig MIDI nebo iRig Keys. Samozřejmě také můžete současně používat zařízení, která využívají mini-jakc iOS zařízení, jako je iRig nebo iRig Mic.Vlastnosti v bodechBluetooth MIDI pedál (s rozsahem 10m).
    4 podsvícené nožní spínače pro vysílání programu, banku a nebo jiných MIDI událostí.Dva jack 6,3 vstupy pro připojení volitelného příslušenství – Expression pedálu, díky kterému je možné vysílat kontinuální MIDI události a nebo přepínače On/Off.Bluetooth iOS aplikace běží na pozadí na bobilním iOS zařízení nebo na Macu a překládá Bluetooth události na MIDI.Funguje na standardní AAA baterie.

    Recenze

    Napsat recenzi

    IK Multimedia iRig BlueBoard

    IK Multimedia iRig BlueBoard

    Bluetooth + MIDI pedál / kontroler.

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: