RME HDSPe RayDAT

HDSPe RayDAT Zvuková karta 4x ADAT in/out

Cena s DPH 15 290 Kč
Cena bez DPH 12 636 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

ARME111

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    RME HDSPe RayDAT

    RME HDSPe RayDAT

    HDSPe RayDAT Zvuková karta 4x ADAT in/out

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    HDSPe RayDAT je vícekanálová multiformátová zvuková karta profesionální kvality. Je ideálním řešením od záznamu až do finálního masteringu.
    Poprvé jsou také S/PDIF a AES/EBU hardwarově nezávislé a tak je možné je využít současně. RayDAT nabízí 4 x ADAT I/O, S/PDIF I/O a AES/EBU I/O. To je celkem 36 vstupních a výstupních kanálů. Navíc, 2 MIDI I/O ve spolupráci s interní jednotkou TotalMix, se z karty stává DSP realtime mixer/router s hardwarově počítanou indikací úrovní a kompletním ovládáním prostřednictvím MIDI.
    Rozhraní ADAT poskytuje 8 kanálů při 48 kHz samplovací frekvenci. RayDAT však umí i 96 kHz při 4 kanálech (S/MUX2) a 192 kHz při 2 kanálech (S/MUX4). Stabilita, synchronizace HDSPe RayDAT využívá SteadyClock, což je technologie od RME, která kombinuje profesionální funkce jako maximální potlačení jitterů, naprosto přesný interní clock a také regeneraci exteního clocku. Při práci s více zdroji digitálního signálu, což je pro RayDAT typické, je nutné, aby všechny zdroje byly dokonale synchronizované.
    Jinak dochází k výpadků a praskancům v signálu. Proto RME vyvinulo technologii SyncCheck, která kontroluje všechny vstupy a pomáhá okamžitě nalézt a upozornit na případné chyby.
    Technoligie SyncCheck a AutoSync daly vzniknout nové technologii Intelligent Clock Control (ICC). RayDAT zobrazuje frekvence všech zdrojů clocku. V závislosti na platnosti a současné samplovací frekvenci ICC rozhodne který zdroj clocku bude použit - plně automaticky a hardwarově. V případě výpadku tak může převzít clock karta a pokračovat v přenosu signálu. Možnost rozšíření RayDAT je možné rozšířit přídavnými kartami. Interní ADAT vstupy a výstupy dovolují přidat až dva TDIF porty prostřednictvím modulu TEB.
    Dále je možné modulem WCM přidat synchronizační rozhraní WordClock. Poslední možnost rozšíření pak poskytuje Time Code Option (TCO) modul, který opět nabízí WordClock, ale hlavně Video Sync in a rozhraní LTC.
    Technické parametry Samplovací frekvence: Interně 32, 44.1, 48, 64, 88.2, 96, 176.4, 192 kHz. Externě 28 kHz - 200 kHz. 8 stupňů bufferu/latence: 0.7 ms, 1.5 ms, 3 ms, 6 ms, 12 ms, 23 ms, 46 ms, 93 ms Možnost měnit nastavení v reálném čase Dodávané příslušenství - kabel multipin >> 2x cinch S/PDIF, 2x XLR AES/EBU - kabel multipin >> 2x MIDI in/out (4 pětikolíky)

    Recenze

    Napsat recenzi

    RME HDSPe RayDAT

    RME HDSPe RayDAT

    HDSPe RayDAT Zvuková karta 4x ADAT in/out

    2 dalších produktů ve stejné kategorii: