KORG AW-4G BK

PitchCrow-G - Ultra kompaktní, lehká klipová ladička, plnobarevný LCD displej. Černá.

Cena s DPH 499 Kč
Cena bez DPH 412 Kč

Skladem na prodejně

5 Ks

KRTUAW4GBK

Více informací

AW-4G BK - PitchCrow-G - Ultra kompaktní, lehká klipová ladička, plnobarevný LCD displej. Černá.

Klipové ladičky zn. KORG lze jednoduše připevnit přímo na hlavu nástroje, kde s nimi pak rychle a přesně naladíte. Nejnovějším přírůstkem v této sérii ladiček určených pro kytary a baskytary je pak nová PitchCrow-G.

PitchCrow-G je nejmenší ladička s klipem, která má všechny potřebné funkce. Její přímočarý design umožňuje ladit rychle a přesně, přitom je o cca 20% menší a lehčí než předchozí obdobné modely zn. KORG. U PitchCrow-G najdete také plnobarevný, dobře čitelný LCD displej a speciální režimy pro ladění kytary/baskytary, stejně jako maximálně precizní jemné doladění s přesností ±0.1 centu. Zvýšila se také životnost baterie, která je zhruba třikrát delší než u dřívějších modelů a obnáší tak cca 24 hodin nepřetržitého používání. Čtyřicet let po představení vůbec první jehlové ladičky tak KORG stanovuje další mezník v oblasti ladění: PitchCrow-G.

PitchCrow-G přes své minimální rozměry nabízí maximální vybavení a funkčnost. Je pokračováním filozofie zn. KORG ve vztahu k ladičkám - tedy dělat ladičky menší, tenčí a přesnější. Nejcitelnější změnou u PitchCrow-G je ovšem oblast displeje. Zmenšili jsme totiž na minimum nevyužitý prostor kolem něj a tak vznikla doposud bezkonkurenčně nejmenší ladička v této třídě. Spolu se ztenčením tak u PitchCrow-G došlo také k celkově výraznému snížení hmotnosti.
Přepracován byl rovněž mechanismus klipu. Nový klip se vyznačuje efektivním a jednoduchým designem, který garantuje lepší a bezpečnější upevnění ladičky k nástroji. Díky unikátnímu kulovému čepu přitom poskytuje nevídanou flexibilitu a možnosti nastavení.

Malá, ale přehledná, lehká ale výkonná. PitchCrow-G prostě nabízí možnost lepšího ladění každému kytaristovi nebo baskytaristovi.

Vedle běžného chromatickho režimu je k dispozici speciální režim pro ladění kytary a baskytary. V každém z těchto režimů se vedle označení tónu objeví také číslo struny, což umožní snadno naladit i začátečníkům. K dispozici je také snížené (Flat) a kapodastr (capo) ladění (*).

* Flat ladění je k dispozici v režimu pro kytaru/baskytaru, capo ladění je v režimu pro kytaru.

V režimu pro ladění kytary se může zobrazit upozornění na přílišné utažení první struny, které je prevencí případného prasknutí strun. Tuto funkci ocení hlavně začínající hráči, kteří se teprve učí ladit.



• V chromatickém módu je tuner schopen detekovat tóny v rozmezí A0 (27.50Hz) až     C8 (4186Hz)
• Kytarový režim pokrývá rozpětí not H1 (46.25Hz) až E4 (493.88Hz)
• Basový mód H0 (23.12Hz) až C3 (130.81Hz)
• Kalibrace referenčního tónu od 436 do 445 Hz je nastavitelná v 1 Hz krocích.
• Lazení s přesností +- 0.1 centu
• Nastavení režimu pro podladěné nástroje (jeden až pět půltónů dolů)
• Funkce Capotasto simulující kapodastrové ladění v první až sedmé poloze.
• Rozměry 63 x 56 x 25 mm
• Hmotnost 21 g
• Napájení lithiovou knoflíkovou 3V baterií CR2032 (výdrž až 24 hodin)

Recenze

Napsat recenzi

KORG AW-4G BK

KORG AW-4G BK

PitchCrow-G - Ultra kompaktní, lehká klipová ladička, plnobarevný LCD displej. Černá.

25 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: