Universal Audio UAD-2 OCTO Core

UAD-2 OCTO Core DSP, Analog Classics

Cena s DPH 24 790 Kč
Cena bez DPH 20 488 Kč

Na externím skladu. Odesíláme do 3 dnů.

AUAD045

  • Zaslat dotaz na dostupnost
  • Zaslat dotaz na dostupnost

    Universal Audio UAD-2 OCTO Core

    Universal Audio UAD-2 OCTO Core

    UAD-2 OCTO Core DSP, Analog Classics

    Příjemce :

    * Povinné

    Více informací

    UAD-2 Octo Core přináší výrazný posun v kvalitě a výkonu úpravy zvuku v oblasti studiového digitálního nahrávání.
    Je to revoluční kombinace DSP karty a vysoce ceněných softwarových pluginů. UAD-2 Octo Core je nejvýkonnější z rodiny UAD-2 karet a tak je ideální pro všechny, kdo pracují s náročnými projekty. Nabízí balík plugin Mix Essentials II (v hodnotě $300), který obohatí vaše studio o UA 1176SE Cpmressor/Limiter, Pultec EQP-1A Program Equalizer, RealVerb Pro Room Modeler, a CS-1 Channel Strip, což je velmi hodnotnou ukázkou kvalit plugin Universal Audio. 
    UAD-2 Octo Core je také perfektním řešením pro stávající vlastníky UAD-1, protože mohou snadno přejít na UAD-2 a získat tak další výkon pro jejich systém za velmi nízkou cenu. Srdcem UAD-2 Octo Core je osm procesorů SHARC 21369, které dovolují použít nejnáročnější, propracovanější a dokonalejší algoritmy, jejichž výkon a složitost nenaleznete u klasických plugin. Díky takovému odlehčení procesoru počítače může hostitelská aplikace zvládat více stop, automatizací, virtuálních nástrojů a nativních efektů.
    Veškeré funkce UAD-2 série jsou zcela přepracovány a přináší nesčetně vylepšení jako například LODE (Live Optimizing DSP engine), který inteligentně rozděluje výkon pro maximální využití co největšího počtu plugin a LiveTrack (mód s nízkou latencí) umožňující monitoring nástrojů skrz akcelerované pluginy.
    Akcelerované pluginy Universal Audio přináší nejlepší zvukové studiové procesory posledních 50 let, věrně přepracované do algoritmů věrně popisujících chování a zvuk původních analogových přístrojů. Mezi ně patří ekvalizéry, kompresory, masteringové nástroje, reverby a oficiálně podporované emulace od Neve®, Roland®, SPL® a dalších. UAD-2 systémy jsou výhercem ceny MIPA 2010 v kategorii Audio Prcessor (Software).

    • umožňuje použití pluginů UAD Powered Plugins na desktopových počítačích PC / MAC nebo na expanzních chassis (Sonnet Technology)
    • k dispozici kolem 100 továrních pluginů (neustále přibývají nové) Studer, Ampex, Lexikon, Neve, Manley, Roland, SSL a mnoha dalších (prodávají se zvlášť)
    • balení obsahuje PCIe akcelerační kartu v provedení Core (obsahuje základní balík plug-inů) nebo Custom (základní balík + 3 plug-iny dle vlastního výběru) nebo Ultimate (všechny dostupné aktuální plug-iny) 
    • dostupné ve výkonostních modelech SOLO, DUO, QUAD, OCTO, obsahujících 1, 2, 4 nebo 8 procesorů SHARC
    • vešeké operace probíhají na DSP procesorech, nezatěžují procesor počítače
    • základní balík Analog Classic obsahuje LA-2A Classic Audio Leveler, 1176LN / 1176SE Classic Limiting Amplifiers, Pultec EQP-1A, Pultec Pro a Realverb Pro pluginy. 
    • kompatibilní s Pro Tools, Logic Pro, Cubase, Nuendo, Ableton a dalšími DAW, kompatibilními s formáty VST, AU, RTAS a AAX 64bit. 
    • možnost kombinace s dalšími UAD-2 akcelerátory (PCIe, FireWire nebo Apollo) a tím dosažení většího výkonu
    • kompatibilní s MAC OSX a Windows (pro přesnější specifikace navštivte stránky výrobce nebo nás kontaktujte)
    • 14 denní plně funkční demo všech plug-inů

    Recenze

    Napsat recenzi

    Universal Audio UAD-2 OCTO Core

    Universal Audio UAD-2 OCTO Core

    UAD-2 OCTO Core DSP, Analog Classics